Dutch Pro Wrestling - zaterdag, 02 april 2022

BERNARD VANDAMME versus EMIL SITOCI – LEGENDS SHOWDOWN

De Belgische worstellegende Bernard Vandamme zal op zaterdag 23 april aanstaande voor het eerst sinds 2017 te zien zijn in de Dutch Pro Wrestling ring. De worstelveteraan is geen onbekende voor de DPW-Fans en heeft zich altijd tot de meest populaire worstelaars mogen rekenen.
 
Zijn aankomende tegenstander kan niet hetzelfde zeggen. Al sinds zijn debuut in 2011 behoort voormalig Kampioen Emil Sitoci tot de meest gehate worstelaars binnen DPW.
 
De laatste keer dat deze twee worstellegendes elkaar in de DPW-ring tegenkwamen stamt alweer uit 2013. Toenmalig Kampioen Sitoci wist met succes zijn Titel te verdedigen tegen zijn Belgische uitdager.
 
Zal de geschiedenis zich herhalen? En zal Emil Sitoci wederom als overwinnaar de ring verlaten? Of zal dit keer de Belgium Bomber er met de overwinning vandoor gaan?
 
Kom het zaterdag 23 april aanstaande zelf aanschouwen tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!

MBM IS FULLY CHARGED:

De uit Wallonië afkomstige MBM heeft sinds zijn Dutch Pro Wrestling debuut eind 2019 de nodige schare fans voor zich te weten winnen.
 
Ook buiten DPW heeft hij de nodige reputatie opgebouwd van overwinnaar. Zo heeft hij de afgelopen jaren mening kampioenschap op zijn naam weten te schrijven in Duitsland, Frankrijk en België.
 
Op 23 april aanstaande keert hij terug naar de Hoekstee te Hoek van Holland om zijn kunsten te vertonen tijdens Fully Charged.
 
Koop je kaarten om MBM in actie te zien via www.dpwshop.nl
 
dpw hv MG 5690   dpw hv MG 5669
dpw hv MG 5671

HUGO ATILLES IS FULLY CHARGED:

Publiekslieveling Hugo Atilles mag natuurlijk ook niet ontbreken als Dutch Pro Wrestling terugkeert naar de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) op zaterdag 23 april aanstaande.
 
De brute kracht van de Eindhovenaar heeft hem de afgelopen jaren al mening overwinning bezorgt.
 
Tijdens Fully Charged zal hij ongetwijfeld wederom maar één doel voor ogen hebben, zijn tegenstander te laten “KOTSEN! KOTSEN! KOSTEN!”
 
Koop je kaarten om Hugo Atilles in actie te zien via www.dpwshop.nl!
 
dpw superslam MG 3580   dpw superslam MG 3588
dpw superslam MG 3871

AARON ACHILLES IS FULLY CHARGED:

Aaron Achilles heeft nog een appeltje te schillen met Mark Kodiak. Tijdens de 2020 editie van High Voltage deed de gespierde Belg een gooi naar de Titel maar moest hij de onderspit delven toen zijn plannetje om de Kampioen te onttronen de mist in ging.
 
Maar Aaron heeft nog steeds zijn vizier gericht op de Titel en wacht ondertussen al een hele tijd op een nieuwe kans.
 
Zal Aaron Achilles worden aangewezen als uitdager voor het Kampioenschap? Of zal zijn geduld op de proef worden gesteld?
 
Kom Aaron Achilles live in actie zien op zaterdag 23 april aanstaande tijdens Fully Charged in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten via www.dpwshop.nl!
 
dpw hv MG 5704   dpw hv MG 5747
dpw hv MG 5814