HIGH VOLTAGE 2017 - MAX DAMON VERSUS DANIEL VAN KUIJK

Max Damon heeft het 2016 worstelseizoen positief afgesloten. Tijdens Dutch Superstars Of Wrestling wist hij eerst voormalig mentor en ZER010-leider Santos te verslaan. Later op de avond wist hij ook de Leos van Elk Memorial Battle Royal te winnen er werd daarmee eerste winnaar van de Leos van Elk Memorial Cup.

Het begin van de 2017 worstelseizoen staat alweer bijna voor de deur, en dit brengt nieuwe kansen met zich m...ee. De Leos van Elk Memorial Cup smaakt natuurlijk naar meer, en de King Of Bling zou maar al te graag weer het Goud om zijn middel dragen.

Tijdens de 2017 editie van High Voltage kan Max Damon een grote stap zetten naar het claimen van een titelwedstrijd als hij zijn wedstrijd weet te winnen. Hij zal het op zaterdag 28 januari namelijk gaan opnemen tegen een oude bekende, voormalig mede-ZER010-lid Daniel van Kuijk!

Daniel van Kuijk, die zich thans als de nieuwe leider van ZER010 presenteert, werd door Max Damon als laatste geëlimineerd in de Battle Royal, en dat zit “Ons Nieuwe Voorbeeld” niet lekker. Zeker niet aangezien Daniel vlak voor zijn eigen eliminatie in staat was Kampioen Mark Kodiak uit de ring te gooien.

Zowel Max Damon als Daniel van Kuijk zullen veel credit kunnen scoren bij onze Algemeen Manager bij een overwinning; en zo hun droom van een titelwedstrijd werkelijkheid te laten worden.

Zal Max Damon in staat zijn om 2017 op dezelfde weg voort te zetten als dat hij 2016 heeft afgesloten? Of zal toch Daniel van Kuijk er met de overwinning vandoor weten te gaan?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss