HIGH VOLTAGE 2017 UPDATE: INTRODUCING “WILDMAN” HEIMO UKONSELKÄ

Tijdens de 2017 editie van High Voltage zal er een invasie gaan plaatsvinden uit het Noorden van Europa als de “Wildman” Heimo Ukonselkä zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaat maken. De uit Finland afkomstige worstelaar heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in zijn thuisland en andere Scandinavische landen, maar zijn rooftocht heeft ook sporen achter gelaten in landen als Duitsland, België en Frankrijk.

De naar eig...en zeggen laatste levende afstammeling van de beruchte Vikingen komt op 28 januari naar Nederland om ook hier de boel eens flink op stelten te zetten, zoals hij in landen als Noorwegen, Zweden, Italië, Engeland en Japan ook al heeft gedaan.

Volgens de legende van Heimo Ukonselkä is hij de afstammeling van een Viking God, en is hij op de aarde met maar een doel: de sterkste strijder ooit te worden. Zijn speurtocht naar nieuwe waardige tegenstanders leidt hem nu naar de Dutch Pro Wrestling ring.

Heimo begon zijn worstel carrière in 2006 in zijn thuisland Finland waar hij werd getraind door Starbuck. In zijn carrière wist hij tot nu toe tot drie keer toe de Fight Club Finland (FCF) Finnish Heavyweight Championship te winnen. Ook is hij een viervoudig North-European Champion bij de Duitse Pro Wrestling Fighters (PWF).

Tegen wie zal de Wildman het tijdens High Voltage 2017 gaan opnemen? En zal deze persoon in staat zijn om de Viking te verslaan? Of zal Heimo zijn Nederlands worsteldebuut glans geven door met de overwinning terug te keren naar Finland?

Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss