HIGH VOLTAGE 2017 - SANTOS VERSUS ANGUS MCQUEEN

Het 2016 worstelseizoen is niet verlopen zoals Santos waarschijnlijk van te voren had verzien. Hij faalde in zijn poging om de Dutch Heavyweight Championship terug te winnen van kampioen Mark Kodiak. Daarnaast zag hij ook de leiding over zijn groep ZER010 uit zijn handen glippen toen Daniel van Kuijk een poging deed om de macht te grijpen. 
 
Santos kreeg bijval van Max Damon, maar beide moesten ze het onderspit delven tegen Daniel van Kuijk en Carlos Roberto, waarmee er een einde kwam over de leiderschap van Santos over ZER010. Even leken Santos en Max Damon als vrienden uit elkaar te gaan, maar “Ons Voorbeeld” besloot zijn voormalig pupil aan te vallen. 
 
Afgelopen november stonden Max Damon en Santos tegen over elkaar. Santos was er op gebrand om zijn voormalig pupil te laten zien waarom hij jaren lang zich de leider van ZER010 mocht noemen. Echter was het Max die als winnaar verliet, waarmee Santos het worstelseizoen afsloot zonder een overwinning te behalen.
 
Over minder dan een week barst het nieuwe worstelseizoen eindelijk los, en er is Santos alles aan gelegen om in 2017 meer succes te behalen. Graag zou hij weer in aanmerking komen voor een hernieuwde kans om de titel terug te winnen.
 
Om dit waar te maken zal hij als eerste zijn wedstrijd tegen Angus McQueen op zaterdag 28 januari aanstaande winnend moeten afsluiten. In tegenstelling tot Santos heeft McQueen een redelijk succesvol seizoen achter de rug waarin hij veel vooruitgang heeft geboekt.
Met een Santos vol met frustraties na een mislukt worstelseizoen is dit misschien de kans voor McQueen om de overwinning op de voormalig Kampioen te behalen! 
 
Zal Angus McQueen in staat zijn om de overwinning te behalen of wordt hij slachtoffer van de overwinningsdrang van Santos?
 
Kom het zaterdag 28 januari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!
  • Show Datum: zaterdag, 28 januari 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss