DPW REVENGE -: HUGO ATILLES VERSUS MAX DAMON

De droom van Max Damon om de Dutch Heavyweight Titel voor een tweede keer te winnen heeft tijdens de 2017 editie van High Voltage flinke tegenslag opgelopen. De voormalig Kampioen wist zijn wedstrijd tegen voormalig ZER010-strijdmakker Daniel van Kuijk niet te winnen.

Nou was de King Of Bling later op de avond wel succesvol in de door Algemeen Manager Eva Lynn bepaalde bonus tag team wedstrijd, waarin Max de overwinning wist te ...behalen nadat hij met zijn Bling Factor wist toe te slaan op Trouble Maker.

Om zijn ambitie om de Titel terug te winnen weer in de juiste richting te krijgen zal Max tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge – op zaterdag 18 maart aanstaande – zijn wedstrijd moeten zien te winnen om wederom de weg naar de top van de DPW Ranglijst te beklimmen.

Echter staat de huidige eigenaar van de High Stakes Koffer, Hugo Atilles, hem nu in de weg. Hugo hecht geen waarde aan de DPW Ranglijst aangezien hij de High Stakes Koffer in zijn bezit heeft, en zou maar al te graag de man zijn die de droom van Max Damon in een nachtmerrie zal doen veranderen.

Daarnaast zal Hugo’s manager, Christo Cohiba, ongetwijfeld nog wel een rol van betekenis gaan spelen tijdens de wedstrijd. Zowel Hugo als Cohiba zijn er erg bij gebaat om Max als mogelijke uitdager te elimineren wanneer Hugo eindelijk met de High Stakes Koffer toeslaat.

Zal Max Damon de wedstrijd weten te winnen en daarmee een stap dichter bij een titelwedstrijd weten te komen? Of weet Hugo Atilles de King Of Bling als mogelijke uitdager uit te schakelen?

  • Show Datum: zaterdag, 18 maart 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss