DPW REVENGE - LONG & THICK VERSUS THE FRENCH CONNECTION

Sinds Mot van Kunder afgelopen oktober zijn terugkeer naar Dutch Pro Wrestling heeft gemaakt heeft hij het aan de stok met Jimmy Gavroche. Het begon allemaal toen Mot zijn gezicht liet zijn tijdens de titelwedstrijd tussen Kampioen Mark Kodiak en zijn Franse tegenstander. Mot trakteerde Jimmy – tot genoegen van het publiek - op een echte “French Kiss”. Nadat Jimmy de titelwedstrijd had verloren gaf ...hij aan dat Mot de grote schuldige was van zijn verlies.

Afgelopen november stonden de twee tegenover elkaar in de ring. Jimmy was uit op wraak en ging uiteindelijk met de overwinning naar huis. Na de wedstrijd leek het er op dat Jimmy vrede wilde stichten met de kleurrijke Mot, maar de Fransman liet zijn ware kleuren zien door de Pink Flamingo aan te vallen. Gelukkig voor Mot kwam zijn grote broer Bas hem te hulp.

Tijdens de 2017 editie van High Voltage schitterde de Fransman door afwezigheid, maar hij had wel zijn geheime pupil naar de Hoekstee gestuurd om het op te nemen tegen Mot. Tot grote verrassing van Mot en de DPW Fans bleek niemand minder dan John Evers zich bij de Fransman te hebben aangesloten. Dankzij een aantal smerige trucs – die hij ongetwijfeld van zijn nieuwe mentor heeft geleerd – wist John Evers zijn terugkeer glans te geven door de overwinning te pakken.

Op zaterdag 18 maart aanstaande zullen Jimmy en John wederom de ring in de Hoekstee onveilig komen maken, en dit keer als tag team, als ze het gaan opnemen tegen de broers van Kunder. Mot heeft namelijk Bas gevraagd om hem bij te staan in de strijd tegen de Fransman en zijn verraderlijke pupil.

Zal Mot samen met zijn grote broer Bas eindelijk de overwinning weten te behalen? Of weet Jimmy, samen met John, op slinkse wijze wederom de overwinning te pakken?

  • Show Datum: zaterdag, 18 maart 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss