DPW REVENGE - MARK KODIAK VERSUS DANIEL VAN KUIJK

Tijdens High Voltage – afgelopen januari – liet Daniel van Kuijk aan het publiek weten dat hij de intentie heeft om de Dutch Heavyweight Championship in 2017 toe te eigenen. Wat het publiek, en Kampioen Mark Kodiak, toen nog niet wist, was dat “Ons Nieuwe Voorbeeld” aan het einde van de avond zijn woord bij daad zou voegen nadat hij de titelgordel wist te stelen, en er mee vandoor zou gaan.

De afgelopen periode heeft Daniel v...ia Facebook de nodige speldenprikken uitgedeeld in de hoop een reactie van de Kampioen uit te lokken. Maar tot op heden heeft de Kampioen zijn lippen stijf op elkaar gehouden, en lijkt het erop dat hij zijn daden liever voor zich laat spreken als hij op 18 maart aanstaande de ring betreedt met de leider van ZER010.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft namelijk bepaald dat de Grizzly Renegade het op zaterdag 18 maart aanstaande zal gaan opnemen tegen “Ons Nieuwe Voorbeeld!”

Echter heeft Eva bepaald dat Daniel niet zomaar een titelwedstrijd in zijn schoot krijgt geworpen door de titelgordel te stelen.

Eva heeft het volgende laten weten:
“Normaal zou ik eigenlijk aangifte moeten doen wegens diefstal, en Daniel moeten schorsen, of zelfs ontslaan. Het stelen van de titelgordel, en deze misbruiken om een titelwedstrijd op te eisen is niet hoe wij binnen Dutch Pro Wrestling te werk gaan. Als ik Daniel met deze actie zou belonen met een titelwedstrijd zou ik daarmee een slecht voorbeeld afgeven aan alle andere worstelaars die graag een titelwedstrijd zouden willen krijgen.”

Echter heeft de Algemeen Manager wel bepaald dat er een extra stipulatie aan de wedstrijd wordt opgehangen! Eva is dus niet tevreden met de manier waarop Daniel te werk is gegaan, maar vind het ook wel weer dapper van hem, en het feit dat hij het lef toont om deze actie te ondernemen, terwijl hij goed weet wat hem ongetwijfeld te wachten staat als hij tegenover een kwade Kodiak komt te staan.

Daarom heeft ze besloten dat als Daniel de wedstrijd weet te winnen, ze zal overwegen om hem in de nabije toekomst een titelwedstrijd te geven.

Als Daniel echt zijn droom om Kampioen te worden wilt waarmaken zal hij deze kans met beide handen moeten aangrijpen, en de wraak van de Grizzly Renegade moeten zien te weerstaan!

Zal Daniel van Kuijk in staat zijn om de wedstrijd te winnen? Of zal Mark Kodiak “Ons Nieuwe Voorbeeld” weten te trakteren op een vernietigende Grizzly Bomb?

  • Show Datum: zaterdag, 18 maart 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss