DPW NEMESIS 2017 - MARK KODIAK versus ALEX CYANIDE – TITLE MATCH!

De kogel is door de kerk! Algemeen Manager Eva Lynn heeft de hoofdwedstrijd voor Dutch Pro Wrestling Nemesis, op zaterdag 6 mei aanstaande, bepaald! De uitdagers voor de Dutch Heavyweight Championship staan in de rij hun kans af te wachten om Kampioen Mark Kodiak te onttronen.

Waar eerder dit jaar the Trouble Maker nog faalde, wist de uitgekookte Daniel van Kuijk tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge d...e Kampioen te verrassen. Helaas voor “Ons Nieuwe Voorbeeld” stond de Titel niet op het spel tijdens deze wedstrijd. Door zijn overwinning heeft Daniel echter wel een titelwedstrijd verdiend, die hij binnenkort toegewezen zal krijgen.

Er heeft zich namelijk een nieuwe uitdager aangediend. Niemand minder dan de 180-kilo zware Super Heavyweight Alex Cyanide. De Engelsman, die ook bekend staat onder de bijnaam Toxic Terror, liet tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge door middel van een videoboodschap aan de Kampioen weten dat hij op zijn titel aast!

Onder het motto van, je moet het ijzer smeden wanneer het heet is, heeft Eva nu bepaalt dat Mark Kodiak op 6 mei aanstaande zijn Titel op het spel moet zetten tegen de Engelsman!

Zal Mark Kodiak in staat zijn om zijn grootste uitdager tot nu toe te verslaan? Of gaat Alex Cyanide met de Dutch Heavyweight Championship terug naar Engeland?

Kom het zelf aanschouwen op zaterdag 6 mei aanstaande tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss