DPW NEMESIS 2017 - HUGO ATILLES VERSUS THE TROUBLE MAKER – HIGH STAKES BATTLE!

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge – afgelopen maart – nam Hugo Atilles het op tegen Max Damon. Tegen het einde van de wedstrijd leek Hugo op weg naar de overwinning dankzij ingrijpen van zijn manager Christo Cohiba. Echter leidde de hulp van zijn manager zijn nederlaag in nadat Cohiba zijn pupil met zijn stok neersloeg. Een Bling Factor van de King Of Bling later, en Max verliet d...e ring als overwinnaar

Na de wedstrijd liep het totaal uit de hand tussen de sigaar rokende manager en zijn pupil. Hugo had duidelijk genoeg van de streken van Cohiba en greep hem vast. The Trouble Maker, de andere pupil van Cohiba, kwam naar de ring en probeerde de boel te sussen. Toen Hugo weer gekalmeerd leek sloeg Trouble echter ongenadig toe met een Trouble Solver. Een Trouble Solver die het einde van de samenwerking tussen Cohiba en Hugo Atilles betekende.

Hugo heeft nu bij Algemeen Manager Eva Lynn het verzoek ingediend om een wedstrijd tegen the Trouble Maker. Eva heeft laten weten dat ze deze wedstrijd wel ziet zitten, alleen Cohiba en Trouble leken roet in het eten te gooien. Cohiba weigerde de uitdaging namens zijn pupil, en zegt alleen de wedstrijd te accepteren als Hugo zijn High Stakes Koffer op het spel zet!

Hugo heeft vervolgens aan Eva laten weten dat hij hier mee instemt, maar dan wel onder een voorwaarde: Als Hugo de wedstrijd wint krijgt hij Christo Cohiba voor 5 minuten in de ring! Cohiba is blijkbaar zo overtuigd van de krachten van Trouble dat hij hier mee heeft ingestemd!

In de wedstrijd die door Eva Lynn is omgedoopt tot de “High Stakes Battle” staat dus niet alleen de High Stakes Koffer op het spel, maar ook de gezondheid van Christo Cohiba! Als Hugo de wedstrijd weet te winnen behoudt hij niet alleen de High Stakes Koffer, maar zal de arrogante manager ongetwijfeld zwaar aangeslagen de ring per brancard verlaten!

Weet Hugo de wedstrijd te winnen en krijgt hij daarmee de kans om Christo Cohiba een kopje kleiner te maken? Of weet Trouble de wedstrijd naar zijn hand te zetten en de High Stakes Koffer daarmee te bemachtigen?

Kom het zaterdag 6 mei aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Nemesis in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 06 mei 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss