DPW BATTLEFRONT 2017 - DANIEL VAN KUIJK VERSUS HELLMER LO GUENNEC

Afgelopen januari wist Daniel van Kuijk vriend en vijand te verrassen door zijn voormalig mede-ZER010-lid Max Damon te verslaan, nadat hij eerder op de avond had aangegeven zijn vizier te hebben gericht op de Dutch Heavyweight

Championship. Daniel bemoeide zich vervolgens met de titelwedstrijd tussen toenmalig Kampioen Mark Kodiak en zijn uitdager the Trouble Maker....

In de daaropvolgende tag teamwedstrijd liet Daniel zijn tag team partner Trouble in de steek en ging er als een dief in de nacht vandoor met de titelgordel. Terwijl Kodiak achter Daniel aanging wist Max Damon de overwinning te behalen voor zijn team.

Vervolgens ging Daniel helemaal los op social media. Hij riep zichzelf uit tot de nieuwe Kampioen, en daagde Kodiak uit tot een wedstrijd om het officieel te maken. Algemeen Manager Eva Lynn was echter van mening dat het stelen van de titelgordel niet naar een titelwedstrijd kon leiden, en ze bepaalde dat de wedstrijd niet om de titel zou gaan. Maar als Daniel de wedstrijd zou winnen zou hij in aanmerking komen voor een toekomstige titelwedstrijd.

Tot grote woede van Daniel kreeg niet hij, maar de Engelse monster Alex Cyanide, afgelopen mei, een titelwedstrijd. Daniel was zelfs zo kwaad dat hij besloot om op vakantie te gaan en de show over te slaan. Terwijl Daniel op vakantie was wist Trouble Maker de High Stakes Koffer te veroveren en maakte dankbaar gebruik van Cyanide’s aanval na de wedstrijd en wist daarmee de titel te veroveren.

Aankomende zaterdag zal Mark Kodiak de kans krijgen om de titel terug te winnen als hij het gaat opnemen tegen nieuwe Kampioen Trouble Maker. Ondertussen wacht Daniel nog steeds op zijn titelwedstrijd en ziet hij zichzelf wederom genegeerd door onze Algemeen Manager.

Daniel heeft contact opgenomen met Eva Lynn om zijn onvrede te uiten, maar heeft nul op zijn rekest gekregen. Eva Lynn heeft echter wel bepaald dat ze deze keer verwacht dat Daniel aanwezig gaat zijn, anders is zijn hoop op een titelwedstrijd helemaal verkeken.

Ze heeft namelijk bepaald dat Daniel het aanstaande zaterdag zal gaan opnemen tegen de debuterende Fransman Hellmer Lo Guennec! Als Daniel de voormalig Franse Kampioen weet te verslaan zal Eva gaan nadenken over wanneer Daniel zijn titelwedstrijd zal krijgen.

Zal Daniel in staat zijn om de French Brawler te verslaan? Of zal Hellmer Lo Guennec bekend komen te staan als de Waterloo van Daniel? Kom het aanstaande zaterdag zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 24 juni 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss