SUMMER SHOWDOWN 2017 - TROUBLE MAKER (CHAMPION) VERSUS KENZO RICHARDS - CHAMPIONSHIP MATCH!

Nadat nieuwe Kampioen Trouble Maker tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront niet met één, maar met twee uitdagers wist af te rekenen staat hem op zaterdag 26 augustus alweer een zware opgave te wachten. Nu zowel Mark Kodiak als Daniel van Kuijk voorlopig als uitdagers uit beeld lijken te zijn verdwenen kan de Kampioen zich gaan opmaken met een confrontatie met een oude rivaal. Algemeen Manager Eva Lynn heeft namelijk bepaald dat niemand minder dan Kenzo Richards de volgende uitdager zal zijn voor de Titel!

nemesis MG 2874

Het zal een zware opgave worden voor de Kampioen om de populaire Dutch Fighting Machine van zich af te vechten. Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden dat Kenzo, die de geschiedenisboeken is in gegaan als de allereerste Dutch Heavyweight Champion, een titelwedstrijd heeft gehad. De laatste keer dat Kenzo de Kampioen mocht uitdagen was alweer op 23 november 2014, toen hij het opnam tegen toenmalig Kampioen Emil Sitoci!

De rivaliteit tussen Trouble en Kenzo speelt ondertussen al sinds jaren. Ze ontmoete elkaar al in 2005 voor het eerst in de ring toen beide nog actief waren bij Dutch Championship Wrestling. Naast brute wedstrijden tegen elkaar, hebben ze ook samen gevochten. Zo wisten ze samen het tijdens de main event van de 2012 editie van High Voltage het team bestaande uit Emil Sitoci, Mark Kodiak en Beau van Erven-Dorens te verslaan.

Ondertussen zijn we een paar jaar verder en heeft Trouble Maker een ware gedaanteverandering ondergaan; en laat hij zijn carrière leiden door zijn manager Christo Cohiba. Kenzo weet ondertussen ook dat hij niet alleen rekening moet houden met de tegenstand van de Kampioen, maar ook met de gluiperige streken van zijn manager!

dpw hv MG 1468

Zal Kenzo Richards zijn kans met beide handen vastgrijpen en de Titel weten te veroveren van de nieuwe Kampioen? Of weet Trouble Maker de overwinning te behalen en daarmee zijn Titel veilig te stellen?

DPW imgy5737 me

Kom het zelf aanschouwen op zaterdag 26 augustus tijdens de 2017 editie van Summer Showdown in de Hoekstee te Hoek van Hollland!

  • Show Datum: zaterdag, 26 augustus 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss