DPW CROSSROADS 2017 - THE TROUBLE MAKER VERSUS MARK KODIAK – TITLE MATCH

Nadat Kampioen Trouble Maker tijdens Summer Showdown 2017 op controversiële wijze zijn Titel had veiliggesteld tegen uitdager Kenzo Richards had Eva Lynn nog een onaangename verrassing voor de regerende titelhouder. De Algemeen Manager kondigde namelijk aan dat Trouble tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads zijn Titel op het spel moet zetten tegen niemand minder dan Mark Kodiak!

Afgelopen mei, tijdens Du...tch Pro Wrestling Nemesis, sloeg Trouble toe nadat hij eerder op de avond de High Stakes Koffer had veroverd van Hugo Atilles. Trouble Maker zag zijn kans schoon nadat uitdager Cyanide Kodiak na zijn verloren wedstrijd aanviel. Samen met zijn manager Christo Cohiba kwam hij naar de ring gespoed en eiste zijn titelwedstrijd op, en werd daarmee de nieuwe Kampioen.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront zou Kodiak eigenlijk al zijn één tegen één rematch krijgen, maar Daniel van Kuijk, die door zijn eerdere overwinning in een wedstrijd waarbij de Titel niet op het spel stond, nog recht had op een titelwedstrijd werd aan de wedstrijd toegevoegd. Zoals het spreekwoord al zegt, waar twee honden vechten om een been, daar gaat de derde er mee heen; Trouble wist dankbaar gebruik te maken van de spanning tussen zijn beide uitdagers, en verliet als overwinnaar de ring.

Nu Kodiak zich heeft ontdaan van Daniel van Kuijk krijgt hij eindelijk de kans om de Titel terug te veroveren. Hij zal echter wel rekening moeten houden met de aanwezigheid van Christo Cohiba, die er ongetwijfeld alles aan zal doen om de Titel veilig in het bezit van zijn pupil te houden!

Zal the Grizzly Renegade in staat zijn om Trouble Maker te verslaan, en de Titel terug te winnen? Of zal de huidige en regerende Kampioen in staat zijn om wederom de ring als overwinnaar te verlaten?

Kom het zaterdag 23 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss