DPW CROSSROADS 2017 - JOHN EVERS VERSUS BAS VAN KUNDER

Zoals bekend is er al lange tijd een ware strijd tussen de gebroeders van Kunder en de Fransman Jimmy Gavroche. Het begon allemaal toen Jimmy Gavroche een gooi deed naar de Dutch Heavyweight Championship, toen nog in het bezit van Mark Kodiak. Mot van Kunder stak zijn neus in de wedstrijd en trakteerde de uitdager op een “French Kiss” – iets waar Jimmy niet blij mee was; en wat volgens de Fransman oo...k de reden is waarom hij de wedstrijd niet kon winnen.

Vervolgens verraste Jimmy vriend en vijand door John Evers terug naar Dutch Pro Wrestling te halen en te introduceren als zijn geheime pupil. De onenigheid liep vervolgens sterk uit de hand en ondertussen zijn Sarah Elektra, Bas van Kunder en onze ringspreker Louis van Eden ook al betrokken geraakt in de strijd.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads zullen Jimmy en Sarah niet aanwezig zijn. Dit betekend echter niet dat hier mee de strijd op een laag pitje komt te staan. Jimmy heeft namelijk geregeld dat John Evers wel aanwezig zal zijn op zaterdag 23 september aanstaande.

John Evers heeft de afgelopen maanden flink aan de weg getimmerd en een aantal sterke wedstrijden geworsteld. Echter heeft hij er nog geen een weten te winnen. Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads zal hij het nu gaan opnemen tegen de Nederlandse worstelveteraan Bas van Kunder!

Bas, die ondertussen toch wel de Nederlandse worstellegende mag worden genoemd, was als een van de eerste Nederlandse worstelaars actief in binnen en buitenland, en heeft zowel in teamverband, als zelfstandig, meerdere titels behaalt, en brengt veel ervaring met zich mee.

Zal John Evers in staat zijn om de overwinning op de veteraan te behalen? Of weet Bas John Evers een lesje te leren, en gaat hij met de overwinning terug naar Kunrade?

Komt het zaterdag 23 september aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss