DPW CROSSROADS 2017 - KENZO RICHARDS VERSUS GIANNI VALLETTA INTERNATIONAL SHOWDOWN

In haar speurtocht naar interessante tegenstanders voor Kenzo Richards is Algemeen Manager uitgekomen op Malta. Op het Zuid-Europese dwergstaat in de Middellandse Zee is er de afgelopen jaren een ware worstelgekte ontstaan onder aanvoering van de man die zichzelf de Maltese Warrior noemt: Gianni Valleta.

De oprichter van Pro Wrestling Malta is met zijn 1.94 m. en 105 kg. sowieso al een imposante verschijning, en immens populair in zijn geboorteland. Daarbuiten is het ondertussen een ander verhaal.

De afgelopen jaren is hij actief geweest in Portugal, Italiƫ, Duitsland, Engeland. Ook is hij al meerdere malen in Amerika geweest voor training en om te worstelen. Zo was hij afgelopen maand nog actief bij World League Wrestling, de organisatie van worstellegende Harley Race, alwaar hij ook getraind heeft bij de Harley Race Wrestling Academy.

In 2014 ontmoete Gianni voor het eerst Kenzo Richards. Tijdens een trainingskamp in Portugal stonden ze samen in de ring, toen nog als tag team partners. Nadat hij eerder op de avond Santos had weten te verslaan, streed Gianni zij-aan-zij met Kenzo in de main event. Samen met hun twee overige tag team partners werden ze echter verslagen in een 4-tegen-4 tag team wedstrijd.

In 2016 stonden Kenzo Richards en Gianni Valletta voor het eerst tegenover elkaar tijdens een groots evenement in Malta. De Maltese Warrior wist tot grote verrassing, gesteund door zijn eigen fans, de Dutch Fighting Machine te verrassen, en de wedstrijd te winnen.

Aangezien Kenzo nog een appeltje heeft te schillen met de Maltese Warrior kijkt hij al reikhalzend uit naar de nieuwe confrontatie met Gianni Valletta. Kenzo heeft nog een rekening te vereffenen, en zal ongetwijfeld op de steun van zijn fans kunnen rekenen in de rematch waar hij al tijden naar uitkijkt.

Zal Kenzo Richards in staat zijn om voor zijn thuispubliek de overwinning te behalen? Of weet de Maltese Warrior tijdens zijn Nederlands worsteldebuut de Nederlandse worstelscene op stelten te zetten door de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 23 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 september 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss