DPW CONFLICT 2017 - KODIAK VERSUS CYANIDE – THE MONSTER BRAWL!

Op zaterdag 28 oktober aanstaande keert de 180 kilo zware Engelse zwaargewicht Alex Cyanide terug naar Dutch Pro Wrestling met maar één doel: De worstel carrière van Mark Kodiak beëindigen!

De man die zichzelf de Toxic Terror noemt is ingehuurd door Algemeen Manager Eva Lynn om haar te verlossen van de Grizzly Renegade. Of in haar optiek, Dutch Pro Wrestling te verlossen van Kodiak!

Tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads verraste de Algemeen Manager vriend en vijand door zich tegen Mark Kodiak te keren toen hij een hernieuwde poging deed om de Dutch Heavyweight Championship terug te winnen van Kampioen Trouble Maker. Met een Low Blow velde ze de uitdager waarna de Kampioen de genadeklap toebracht.

Terwijl Kodiak zijn wonden lag te likken liet de ondertussen massaal uitgejoelde Algemeen Manager weten dat Kodiak het tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict zal gaan opnemen tegen de Engelse Monster Cyanide!

Zowel Kodiak als Cyanide hebben nog een appeltje met elkaar te schillen. Eerder dit jaar, tijdens Dutch Pro Wrestling Nemesis, namen de twee zwaargewichten het al eens eerder tegen elkaar op. Toen was Kodiak nog de Kampioen, en Cyanide was zijn uitdager. In een gelijk opgaande wedstrijd wist Kodiak uiteindelijk de zwaarbevochten overwinning te behalen.

Cyanide liet zich na de wedstrijd echter van zijn slechtste kant zien, en viel Kodiak aan en haalde verwoestend uit. De Toxic Terror liet de Grizzly Renegade als een hoopje puin achter waarna Trouble Maker sluw toeslag met de High Stakes Koffer, en er met de Titel vandoor ging.

Kodiak zint op wraak voor de laffe aanval van Cyanide, terwijl Cyanide zijn verliespartij graag recht wilt zetten!

Zal Mark Kodiak in staat zijn om de aanval van Alex Cyanide te overwinnen, en er tot ergernis van Eva Lynn met de overwinning vandoor gaan? Of zal Alex Cyanide voor eens en voor altijd Mark Kodiak weten uit te schakelen?

Kom het zaterdag 28 oktober aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict en wees getuigen van deze onmisbare strijd!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss