DPW CONFLICT 2017 - SANTOS VERSUS ANGUS MCQUEEN – STREET FIGHT!

Het is ondertussen alweer een paar maanden geleden dat we de Schotse worstelhooligan Angus McQueen in actie hebben gezien. Nadat Santos hem afgelopen maart het ziekenhuis heeft ingeslagen is hij niet meer actief in de ring geweest. Ondertussen heeft hij eindelijk het groen licht van zijn arts gekregen om terug te keren naar de ring, en hij is uit op wraak! Zijn doelwit: SANTOS!

Santos, die de laatste tijd voornamelijk naam maakt in het kampioen klagen zijn, heeft een wisselvallig worstelseizoen achter de rug. Nu hij niet meer op de steun van ZER010 kan rekenen moet hij weer volop zelf aan de slag, en dat valt toch zwaarder uit dan verwacht. Ongetwijfeld een bijkomstigheid van jarenlang op de steun van ZER010 leunen. Zo verloor hij zijn meest recentelijke wedstrijd – afgelopen maand – van nieuwkomer Axl Star.

Santos kan nu zijn borst gaan namaken want op zaterdag 28 oktober aanstaande gaat hij het opnemen tegen de terugkerende Angus McQueen, en niet in zomaar een wedstrijd! McQueen heeft zijn rivaal uitgedaagd tot een wedstrijd die toch wel zijn specialiteit is te noemen, een STREET FIGHT!

Tot grote verbazing van de Schot heeft de voormalig ZER010-leider ondertussen laten weten dat hij de uitdaging accepteert! Santos liet ons weten dat hij niet kan wachten om McQueen wederom het ziekenhuis in te rammen!

Zal Angus McQueen in staat zijn om zijn wraak te behalen en de Street Fight winnend af te sluiten? Of weet toch Santos de overwinning te behalen en McQueen wederom het ziekenhuis in te sturen?

Kom het zaterdag 28 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee te Hoek van Holland en beleef deze Street Fight vanaf het puntje van de stoel, en wie weet beland ook jij midden in de actie!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss