DPW CONFLICT 2017 - JOHN EVERS CHALLENGES LOUIS VAN EDEN!

Het botert al tijden niet tussen de gebroeders van Kunder en hun Franse rivaal Jimmy Gavroche en zijn kompanen John Evers en Sarah Elektra. En de afgelopen maanden is Louis van Eden ook steeds meer betrokken geraakt in deze langlopende vete. Was het eerst nog Jimmy en Sarah die het gemunt hadden op Louis, de afgelopen shows lijkt voornamelijk John Evers zijn vizier op onze ringspreker te hebben gericht....

Zo was het John Evers die zich tijdens Summer Showdown met de tag team wedstrijd moest bemoeien, waardoor Louis de wedstrijd voor zijn team met Mot verloor. En tijdens Dutch Pro Wrestling Crossroads bestede John flink wat woorden aan Louis. Echter was het uiteindelijk Louis die het laatste lachte, toen hij Bas van Kunder aan de overwinning hielp.

Juist deze hulp aan Bas zit John Evers nu flink dwars. John Evers heeft zich zo lopen opvreten dat hij heeft lopen denken hoe hij zijn wraak kan krijgen. En uiteindelijk kon hij maar een manier bedenken: Louis uitdagen tot een één tegen één gevecht tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict!

Louis heeft ondertussen laten weten dat hij eigenlijk totaal niet zit te wachten op een wedstrijd. Eigenlijk mag Louis namelijk ook niet actief zijn in de ring, en doet hij alleen maar van tijd tot tijd tag team wedstrijden. Maar John is echt uit op een één tegen één confrontatie zonder bemoeienissen van andere. Evers heeft zelfs laten weten dat hij aan Jimmy en Sarah heeft laten weten dat hij hun hulp niet nodig hebben, en ze niet aanwezig hoeven te zijn op zaterdag 28 oktober aanstaande.

We hebben ondertussen ook vernomen dat onze Algemeen Manager Eva Lynn ook niet blij is met de uitdaging van John Evers, aangezien ze Louis niet wilt dwingen om tegen doktersadvies in te gaan. “Alle fans mogen me dan een kreng vinden, maar ik wil wel instaan voor de gezondheid van mijn medewerkers,” liet Eva ons weten, “Zeker als de persoon in kwestie niet onder contract staat als worstelaar!”

Eva is echter wel van mening dat als Louis de uitdaging wilt accepteren ze hem niet zal tegenhouden, zo lang hij maar een verklaring ondertekend waarin is opgenomen dat Dutch Pro Wrestling niet verantwoordelijk is voor eventuele blessures!

Zal Louis van Eden besluiten om de uitdaging aan te nemen? Zal John Evers zijn wraak weten te behalen?

Kom het zaterdag 28 oktober aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss