DPW CONFLICT 2017 - CARLOS ROBERTO CHALLENGES THE LOCKER ROOM!

Het is al een paar weken erg onrustig binnen Dutch Pro Wrestling. Sinds Eva Lynn zich tegen Mark Kodiak heeft gekeerd en Kampioen Trouble Maker heeft uitgeroepen tot de toekomst van Dutch Pro Wrestling leven de Dutch Superstars Of Wrestling in grote onzekerheid. En sinds de schorsing van timekeeper Jeroen van Loon houden de worstelaars zich ook opvallend rustig.

Het is dan ook verrassend dat wij een email hebben m...ogen ontvangen van de man die zichzelf presenteert als Ons Nieuwe Voorbeeld: Daniel van Kuijk! In de email uitte Daniel niet alleen zijn ontevredenheid over het feit dat hij het aanstaande zaterdag tegen Max Damon moet opnemen.

Daniel is namelijk van mening dat hij niets te bewijzen heeft tegen de King Of Bling omdat hij hem eerder dit jaar al eens heeft verslagen.

Ook liet Daniel ons weten dat hij het belachelijk vindt dat zijn mede-ZER010-lid Carlos Roberto geen wedstrijd heeft toegewezen. “Vorige show sloeg Carlos Roberto die twee naar knoflook stinkende Franse stokbroden terug naar Frankrijk, en nu staat hij niet eens op de show,” schreef Daniel in zijn email. “En dat is gewoon een schande,” vervolgde hij.

“Misschien is Eva wel bang dat Carlos een gooi wilt doen naar de titel, en probeert ze hem zo tegen te werken,” liet Daniel weten, “maar daar gaan wij een stokje voor steken!” Daniel heeft laten weten dat Carlos tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict – aanstaande zaterdag in de Hoekstee te Hoek van Holland – een Open Challenge zal houden! En het maakt Carlos niet uit wie de uitdaging zal aannemen!

“Of het nou een loser is als Retro Man, Danny Love, Axl Star, of een grotere loser als Santos of Mark Kodiak! Het maakt ons niets uit! Carlos is zelfs niet bang voor de Dutch Fighting Machine! Als Kenzo Richards het lef heeft om de uitdaging aan te nemen mag hij na de wedstrijd een monteur opzoeken om Dutch Fighting Machine weer in elkaar te zetten!”

Wie zal de uitdaging van Carlos Roberto aannemen? En zal Carlos Roberto in staat zijn om de wedstrijd te winnen? Of zal hij worden verrast door zijn onbekende tegenstander?

  • Show Datum: zaterdag, 28 oktober 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss