DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017 - MARK KODIAK VERSUS ALEX CYANIDE – TABLES MATCH!

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict betraden de superzwaargewichten de ring toen voormalig Kampioen Mark Kodiak het opnam tegen zijn monsterlijke Engelse tegenstander Alex Cyanide. Cyanide had van Algemeen Manager Eva Lynn de opdracht meegekregen om de Grizzly Renegade een kopje kleiner te maken en de Toxic Terror nam zijn taak serieus. Al vanaf het begin was duidelijk dat zeker een van de twee kemp...hanen niet heelhuids de ring zouden verlaten.

In een ware titanenstrijd tussen twee grootheden vielen al snel slachtoffers toen de aangewezen scheidsrechter, Mario, slachtoffer werd van een indrukwekkende Dropkick van de 180-kilo zware Engelse reus, nadat Kodiak net op tijd kon wegduiken. En Mario mocht nog van geluk spreken, want zijn opvolger, scheidsrechter Mike, viel zwaargehavend neer nadat hij klem kwam te zitten tussen de twee mastodonten.

Hoofdscheidsrechter Richard, die dankzij de schorsing van Jeroen, dienstdeed als timekeeper besloot hierop de bel te luiden om de wedstrijd onbeslist te laten beëdigden. Algemeen Manager Eva Lynn kwam vervolgens naar de ring gestormd terwijl Christo Cohiba als een mak hondje achter haar aan hobbelde. Cohiba haalde een tafel onder de ring vandaan en Cyanide kreeg de opdracht om Kodiak hierdoorheen te rammen. Een opdracht die hij met genoegen uitvoerde.

Terwijl Kodiak zwaar aangeslagen op de canvas lag, omringt door stukken hout van de tafel, kondigde Eva aan dat er tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive een Tables Match zal gaan plaatsvinden tussen Alex Cyanide en Mark Kodiak. Hiermee zet Eva wederom een stap in haar vernietigingsdrang van Kodiak.

Zal Mark Kodiak in staat zijn om zijn 180-kilo zware tegenstander door een tafel heen te werken? Of zal Alex Cyanide op 16 december aanstaande het klusje afmaken waar hij tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict aan begonnen is? Het slopen van Mark Kodiak!

  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss