DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017 - KENZO RICHARDS VERSUS SANTOS

Tijdens Dutch Pro Wrestling Conflict dacht Kenzo Richards zowel Algemeen Manager Eva Lynn als Kampioen Trouble Maker te slim af te zijn door zich te vermommen als de gemaskerde Mustang # 1. Kenzo leek zelfs de Titel te winnen toen hij de Kampioen neer kreeg voor de drie tellen. Onder luid gejuich van de aanwezige DPW Fans hield de nieuwe Kampioen de Titel in de hoogte en vier hij zijn overwinning.

Lang kon Kenzo niet g...enieten van zijn titelwinst. Algemeen Manager Eva Lynn kwam op hoge poten naar de ring en liet de nieuwe Kampioen weten dat zijn titelwinst geannuleerd werd omdat zijn handtekening niet op het wedstrijd contract stond. Dus Kenzo had niet legaal aan de wedstrijd deelgenomen.

Eva eiste dat Kenzo de Titel aan haar zou overhandigen, wat Kenzo weigerde. Toen Kenzo Eva bij de keel greep kreeg de Algemeen Manager echter bijval uit een onverwachte hoek. Santos kwam naar de ring gestormd en viel Kenzo aan en trakteerde hem op de Black Out! Vervolgens liet Eva weten dat Kenzo het tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive – op zaterdag 16 december aanstaande – het tegen Santos zal gaan opnemen.

Kenzo en Santos zijn geen onbekende van elkaar en er heerst al jarenlang een grote rivaliteit tussen beide veteranen. Al in 2005 kwamen ze elkaar voor het eerst in de ring tegen. En in 2006 vochten ze ware veldslagen uit met als inzet de DCW Championship.

Toch hebben ze sinds 2008 nog maar drie keer tegenover elkaar gestaan in een een-tegen-een wedstrijd. In 2009 voor het eerst, toen Kenzo Santos wist te verslaan op weg naar zijn overwinning in de Quest For The Gold Tournament. In 2010 was het Santos die de Dutch Fighting Machine wist te verslaan. En in 2013 wist Kenzo via diskwalificatie de overwinning te behalen in de tot nu toe laatste een-tegen-een confrontatie tussen deze twee Nederlandse worstelgrootheden.

Zal Kenzo in staat zijn om de overwinning op zijn oude rivaal te behalen? Of weet Santos, nu gesteund door onze Algemeen Manager, zijn oude rivaal een gevoelige nederlaag toe te brengen.

Kom het zaterdag 16 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss