DPW FIGHT 2 SURVIVE 2017 - LEOS VAN ELK MEMORIAL BATTLE ROYAL

Op 4 december aanstaande is het alweer 6 jaar geleden dat Leos van Elk kwam te overlijden. Leos was binnen de ring actief als de gemaskerde Gunther Adler. Het verlies van Leos laat nog steeds diepe wonden achter binnen Dutch Pro Wrestling, zijn vrienden en natuurlijk zijn familie.

Elk jaar staat Dutch Pro Wrestling stil bij het overlijden van Leos en sinds vorig jaar hebben wij de Leos van Elk Memorial Battle Roy...al op het programma staan. Een wedstrijd waarbij we onze verloren worstelkameraad herdenken. De winnaar van de Battle Royal zal de Leos van Elk Memorial Cup in ontvangst mogen nemen.

De eerste editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal werd vorig jaar gewonnen door Max Damon. Een geëmotioneerde King Of Bling mocht de Cup uit handen van de moeder van Leos in ontvangst nemen.

Ook dit jaar zullen de Dutch Superstars Of Wrestling het strijdperk betreden maar slechts één zal de ring verlaten met de prestigieuze Leos van Elk Memorial Cup in zijn bezit!

Wie weet dit jaar de Leos van Elk Memorial Battle Royal op zijn naam te schrijven? Kom het zaterdag 16 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de grote worstelseizoenfinale, de 2017 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 16 december 2017
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss