DPW HIGH VOLTAGE 2018 - LONG & THICK VERSUS ZER010 – TAG TEAM ACTION

De gebroeders van Kunder hebben tijdens de 2017 editie van Fight 2 Survive eindelijk afgerekend met Jimmy Gavroche en zijn trawanten en kunnen zich nu gaan focussen op nieuwe uitdagingen. Het team bestaande uit broers Bas en Mot willen in 2018 laten zien dat zij het beste tag team zijn binnen Dutch Pro Wrestling en hebben laten weten open te staan voor alle tegenstanders die het tegen hen willen opnemen.

Op zaterdag 17 februari aanstaande treffen de worstelveteranen een oude bekende. Jaren geleden had Mot namelijk een oogje op Daniel van Kuijk, die daar echter niets van wilde weten. Tijdens High Voltage moet Daniel echter weer de ring in met zijn voormalige stalker, dit keer samen met zijn ZER010 tag team partner Carlos Roberto.

2017 was een wisselvallig jaar voor de leden van ZER010. Het begon allemaal voortvarend toen Daniel de titelgordel wist te stelen en zichzelf uitriep tot nieuwe Kampioen. Maar in de titelwedstrijd die daarop volgde was hij niet in staat om zijn kansen te verzilveren.

Daarna volgde wisselende resultaten, maar wist hij wel samen met Carlos het Franse team bestaande uit Rick Salem en Thiago Montero te verslaan. De leden van ZER010 wisten met hun nieuwe finisher de overwinning te behalen en maakte daarmee veel indruk.

Zal Long & Thick met een overwinning op ZER010 2018 beginnen zoals ze 2017 hebben afgesloten? Of weet ZER010 wederom toe te slaan met hun tag team finisher en de overwinning te behalen?

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss