DPW HIGH VOLTAGE 2018 - MARK KODIAK VERSUS JOHN EVERS

Mark Kodiak heeft het al tijden aan de stok met Algemeen Manager Eva Lynn. Sinds ze er persoonlijk voor verantwoordelijk was dat de Grizzly Renegade de Dutch Heavyweight Championship verloor doet Eva er alles aan om het leven van Kodiak zuur te maken.

Ondanks alle obstakels die de Algemeen Manager op het pad van Kodiak gooit weet hij echter keer op keer de plannen van Eva te dwarsbomen. Afgelopen december dacht de Algemeen Manager dat ze Kodiak had uitgeschakeld. Maar haar plannetje om Alex Cyanide het vuile werk te laten opknappen mislukte tot haar ongenoegen.

En toen Kampioen Trouble Maker ook nog eens de Titel aan Max Damon verloor ging Eva helemaal door het lint. Al haar zorgvuldige plannen vielen in duigen op een avond.
Eva is ongetwijfeld uit op wraak. En Kodiak moet op zijn tellen passen.

Eva Lynn heeft ondertussen John Evers bereid gevonden om het namens haar tegen de voormalig Kampioen op te nemen.

In 2017 nam Evers een belangrijke stap richting de top binnen Dutch Pro Wrestling via indrukwekkende wedstrijden tegen onder andere Kenzo Richards, Bernard Vandamme, Max Damon, Bas van Kunder en Mot van Kunder.

Zal John Evers – ongetwijfeld gesteund door Eva Lynn – in staat zijn om Mark Kodiak een gevoelige nederlaag toe te brengen? Of weet Mark Kodiak ook deze dreiging uit te schakelen?

Kom het zaterdag 17 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss