DPW HIGH VOLTAGE 2018 – JIMMY GAVROCHE VERSUS NICK LUX

Jimmy Gavroche heeft een ongelukkig jaar achter de rug. De Fransman had het lang aan de stok met de gebroeders van Kunder en ringspreker Louis van Eden. En ondanks steun van vriendin Sara Elektra en pupil John Evers trok Jimmy uiteindelijk toch aan het kortste eind in de lang lopende vete.

In het nieuwe jaar gooit de Franse Kampioen het over een andere boeg. In zijn eigen land is Jimmy Gavroche de meeste populaire worstelaar in het land. En hij heeft nu zijn zinnen gezet om ook in Nederland aan populariteit te winnen. Zo heeft hij zich de afgelopen periode verdiept in het Nederlandse cultuur en gewoontes, en hoopt hij dat deze kennis zal bijdragen aan het veroveren van de harten van de Nederlandse fans.

Tijdens High Voltage – op zaterdag 17 februari aanstaande – zal de Fransman het gaan opnemen tegen de debuterende “Lone Wolf” Kid Lux. De uit Amsterdam afkomstige eenling timmert ondertussen al een paar jaar flink aan de weg en heeft al meerdere nationale en internationale titels op zijn naam staan. En nu komt hij zijn geluk binnen Dutch Pro Wrestling beproeven.

Waar Jimmy Gavroche nu probeert om de fans voor zich te winnen kan het de Lone Wolf allemaal niet zo veel schelen wat de fans over hem denken. Zo lang hij zijn overwinningen maar blijft behalen.

Algemeen Manager Eva Lynn heeft hoge verwachtingen van het debuut van Lux, daarom heeft ze hem ook gelijk tegen Jimmy Gavroche gezet.

Zal Jimmy Gavroche in staat zijn om de fans voor zich te winnen en de overwinning te behalen? Of zal de Lone Wolf zijn Dutch Pro Wrestling debuut extra glans geven door de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 17 februari aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van High Voltage in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 17 februari 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss