DPW REVENGE 2018 - MARK KODIAK BANNED FROM THE SHOW!

Tijdens High Voltage had Algemeen Manager Eva Lynn een onaangename verrassing voor Mark Kodiak in petto. Ze kondigde namelijk aan dat ze had besloten om de Grizzly Bomb, de populaire finisher van de Grizzly Renegade, te verbannen.
En terwijl ze het leuk probeerde te verkopen onder het mom van veiligheid van Kodiak en zijn tegenstanders, wisten de echte Fans wel weer genoeg. Dit was wederom een manier van de Algemeen Manager om Kodiak dwars te zitten.
Tijdens zijn wedstrijd tegen John Evers mocht Kodiak zijn vernietigende finisher dus niet meer uitvoeren. Maar Kodiak is een persoon die zich niet de wet laat voorschrijven, en toen hij de kans zag om de Grizzly Bomb in te zetten liet hij zich door niets en niemand weerhouden. De scheidsrechter die hem probeerde te waarschuwen moest het ontgelden en werd hardhandig opzijgezet, wat tot de diskwalificatie van Kodiak leiden.
Ondanks de aanwezigheid van onze Algemeen Manager die Kodiak vurig waarschuwde de Grizzly Bomb niet te doen werd John Evers uiteindelijk toch het slachtoffer van de gevreesde finisher. Hierop besloot Eva Lynn om Mark Kodiak te schorsen voor aankomende show. De Algemeen Manager stormde vervolgens kwaad de zaal uit.
Mark Kodiak liet vervolgens horen dat hij zich door niets en niemand zal laten weerhouden om op 7 april aanstaande aanwezig te zijn tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge. Maar Eva Lynn heeft toch het laatste woord hierin.
Ze heeft namelijk besloten dat Mark Kodiak op 7 april een gebiedsverbod heeft gekregen en zich niet in de buurt van de Hoekstee mag vertonen. Als Kodiak toch zijn neus laat zien in de Hoekstee dan zal hij gearresteerd worden en afgevoerd naar het politiebureau!
Met deze drastische maatregel wilt onze Algemeen Manager laten zien dat er met haar niet te sollen valt. En dat haar wil wet is binnen Dutch Pro Wrestling!
We hebben nog geen reactie mogen ontvangen van Mark Kodiak op dit besluit van Eva Lynn. Wordt ongetwijfeld binnenkort vervolgt!
 
  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss