DPW REVENGE 2018 - TAG TEAM ACTION!

Tijdens High Voltage verdedigde nieuwe Kampioen Max Damon voor het eerst zijn in december gewonnen Titel tegen de voormalig Kampioen, Trouble Maker. Echter wist de uitdager zich gesterkt in de wedstrijd door zijn manager Christo Cohiba, die aan de wedstrijd mocht deelnemen als tag team partner van Trouble.

Eerder op de avond wist Cohiba namelijk Algemeen Manager Eva Lynn ervan te overtuigen dat hij van groot belang zou kunnen zijn om de Titel weer bij Trouble Maker te laten belanden. Eva was echter niet overtuigd van de nut van Cohiba als tag team partner van de uitdager, en de manager moest zich eerst bewijzen in een wedstrijd tegen Axl Star. Als Cohiba zou winnen, dan zou hij worden toegevoegd aan de titelwedstrijd.

Ondanks dat het leek dat de geniepige manager geen schijn van kans had tegen de Rock Ster, wist de manager uiteindelijk toch de wedstrijd te winnen. Trouble Maker kwam zijn manager namelijk te hulp en sloeg toe met een Trouble Solver waarna Cohiba de winst kon pakken.

In de main event moest de Kampioen toen zijn Titel tegen twee tegenstanders verdedigen. De uitdagers waren echter even vergeten dat wat je zaait je ook zult oogsten. En Axl Star kwam de Kampioen te hulp en schakelde Trouble Maker uit, waarna Max kon toeslaan met de Bling Factor op Cohiba.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge zullen deze vier kemphanen elkaar opnieuw in de ring treffen, alleen dit keer in een tag wedstrijd. Het team bestaande uit Trouble Maker en zijn manager Christo Cohiba zullen het gaan opnemen tegen het team bestaande uit Axl Star en Kampioen Max Damon.

Als Axl Star en Max Damon de wedstrijd weten te winnen weet de Kampioen daarmee de dreiging van Trouble Maker voorgoed te elimineren. Maar als Trouble Maker en Cohiba de wedstrijd weten te winnen zal Eva deze overwinning ongetwijfeld gebruiken om de voormalig Kampioen een hernieuwde kans op een titelwedstrijd te geven.

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss