DPW REVENGE 2018 – EMIL SITOCI VERSUS TAJIRI – MAIN EVENT!

Algemeen Manager Eva Lynn heeft een drukke periode achter de rug en met de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge in aantocht komen er nog een aantal drukke weken aan. Zo heeft ze de afgelopen periode onderhandelingen gevoerd met voormalig Kampioen Emil Sitoci over een nieuw contract. Nu Sitoci zijn handtekening heeft geplaatst laat ze met grote trots weten dat de voormalig Utopiaan op zaterdag 7 april aanstaande zal terugkeren naar Dutch Pro Wrestling.

Emil Sitoci heeft de afgelopen maanden echter niet stil gezeten. Zo wist hij eerder deze maand in België Kenzo Richards te onttronen voor de European Championship van Eurostars Wrestling. Een overwinning die de meeste DPW Fans niet zal zijn ontgaan. En terwijl de Dutch Fighting Machine uitkijkt naar een hernieuwde poging om de Titel terug te winnen zal hij echter voorlopig geduld moeten hebben. Want ondanks onderhandelingen met Eurostars om de rematch in de Dutch Pro Wrestling ring te laten plaatsvinden in gang zijn, heeft Eva Lynn eerst andere plannen voor de naar eigen zeggen beste worstelaar van Nederland.

Tijdens zijn terugkeer naar de Dutch Pro Wrestling ring zal de voormalig Kampioen het namelijk gaan opnemen tegen niemand minder dan voormalig WWE Superster “The Japanese Buzzsaw” Yoshihiro Tajiri, die op 7 april aanstaande aanwezig zal zijn tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge!

Eva Lynn heeft ons laten weten dat ze ervan overtuigd is dat Emil Sitoci de aangewezen persoon is om het te gaan opnemen tegen de voormalig WWE Cruiserweight Champion. En ze is ervan overtuigd dat Emil Sitoci zal slagen waarin Max Damon in 2012 faalde: Tajiri te verslaan!

De voormalig WWE Tag Team Champion zal zich echter niet zomaar gewonnen geven en wilt graag ongeslagen blijven in de Dutch Pro Wrestling ring.

Zal Emil Sitoci in staat zijn om – tot genoegen van onze Algemeen Manager – de wedstrijd te winnen? Of weet zijn Japanse tegenstander roet in het eten te gooien en de terugkeer van Sitoci te vergallen door er met de overwinning vandoor te gaan?

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss