DPW REVENGE 2018 – JOHN EVERS CHALLENGES MARK KODIAK TO APPEAR!

Afgelopen februari tijdens High Voltage kwam Algemeen Manager Eva Lynn met de mededeling dat ze had besloten om de Grizzly Bomb – de vernietigende finisher van Mark Kodiak – te verbieden. Tot grote ergernis van onze Algemeen Manager negeerde de Grizzly Renegade dit echter.

Terwijl ze Kodiak nog zo waarschuwde om de Grizzly Bomb niet te doen, besloot Kodiak echter dwars te liggen en deed hij toch zijn finisher.

Hierop besloot Eva om Kodiak te schorsen voor de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge. Dit tot groot ongenoegen van de DPW Fans.

Echter zijn niet alleen de Fans het niet eens met deze beslissing. Kodiak krijgt namelijk steun uit een onverwachte hoek. Zijn High Voltage tegenstander John Evers!

Evers was natuurlijk maar al te blij met zijn overwinning op de voormalig Kampioen, maar de overwinning was wel ten gevolge van een diskwalificatie. En John Ever is ervan overtuigd dat hij Kodiak ook via pinfall kan verslaan.

Daarom heeft John Evers nu Mark Kodiak uitgedaagd om toch aanwezig te zijn tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge op zaterdag 7 april aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland.

Evers liet ons weten dat hij weet dat Eva heeft gedreigd om Kodiak te laten arresteren als hij toch zijn gezicht in de Hoekstee laat zien, maar dat kan ook gebeuren nadat hij eerst Kodiak een goede pak rammel heeft gegeven!

Zowel Eva Lynn als Mark Kodiak hebben nog niet gereageerd op de uitdaging van John Evers. Wordt ongetwijfeld spoedig vervolgd.

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss