DPW REVENGE 2018 – EVA LYNN ACCEPTS JOHN EVERS CHALLENGE; WILL KODIAK?

We hebben eerder al laten weten dat John Evers de geschorste Mark Kodiak heeft uitgedaagd om op 7 april aanstaande toch aanwezig te zijn tijdens de 2018 editie van Dutch Pro Wrestling Revenge. John Evers wilt namelijk bewijzen dat hij ook in staat is om de wedstrijd op een andere manier dan diskwalificatie te winnen.

Mark Kodiak heeft ondertussen nog niet gereageerd op de uitdaging maar onze Algemeen Manager wel. Eva Lynn is niet al te happig om de schorsing van Mark Kodiak ongedaan te maken. Ze vindt namelijk dat Kodiak best wel eens een lesje geleerd mag worden.

Evers wist haar echter te overtuigen dat het beste manier om Kodiak een lesje te leren toch het beste in de ring kan plaatsvinden. Evers heeft de Algemeen Manager dan ook belooft om Kodiak een kopje kleiner te maken.

Eva Lynn was vervolgens zo onder de indruk van de belofte van John Evers dat ze hem een titelwedstrijd in het vooruitzicht heeft gesteld als hij inderdaad Kodiak weet uit te schakelen. Echter als John Evers niet in staat is om zijn woorden na te komen zal niet Kodiak, maar hij geschorst worden!

Eva Lynn zal nu er voor gaan zorgen dat het gebiedsverbod van Mark Kodiak zal komen te vervallen zodat de Grizzly Renegade legaal aanwezig kan zijn in de Hoekstee op 7 april aanstaande! Nu rest alleen nog de vraag of Kodiak de uitdaging zal gaan aannemen want eigenlijk wijst alles op een vooropgezette val van John Evers en onze Algemeen Manager!

Als Kodiak echter de uitdaging accepteert zal de inzet dus hoog zijn voor John Evers! Zal hij in staat zijn om zijn woorden waar te maken en Kodiak uit te schakelen en daarmee een titelwedstrijd weten te verdienen? Of zal hij het slachtoffer worden van zijn eigen overschatting en daarvoor de prijs betalen?

Kom het zaterdag 7 april zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge!

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss