DPW REVENGE 2018 – BAS VAN KUNDER VERSUS CARLOS ROBERTO

Tijdens High Voltage – afgelopen februari – namen de Rotterdammers van ZER010 het op tegen de populaire gebroeders van Kunder. Terwijl Daniel van Kuijk en Carlos Roberto dapper weerstand wisten te bieden moesten ze zich uiteindelijk toch gewonnen geven. De ervaring van Long & Thick bracht hun uiteindelijk de overwinning.

Daarnaast lijkt het ook niet allemaal koek en ei tussen Daniel en Carlos. Gedurende de hele wedstrijd was het duidelijk dat de leden van ZER010 niet op dezelfde lijn zaten en miscommunicatie zorgde uiteindelijk voor het verlies.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge krijgt Carlos Roberto nu de mogelijkheid om het te gaan opnemen tegen worstelveteraan Bas van Kunder. Bas zal het in zijn eentje moeten zien te klaren aangezien zijn broer Mot niet aanwezig zal zijn.

De vraag is of Carlos Roberto wel op de steun van zijn tag team partner, die tot op heden nog geen wedstrijd heeft toegewezen gekregen, kan rekenen. Als de leden van ZER010 weer op een lijn zitten lijkt niets in de weg te staan van een grote overwinning voor Carlos!

Zal Carlos Roberto in staat zijn om de overwinning te behalen? Of weet Bas van Kunder toch de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 7 april aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 07 april 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss