DPW BATTLEFRONT 2018 - MARK KODIAK VERSUS MICHAEL DANTE!

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge stond er veel op het spel in de wedstrijd tussen Johnny Evers en Mark Kodiak. Als Kodiak zou verliezen mocht hij nooit meer zijn finisher, de vernietigende Grizzly Bomb, uitvoeren. Maar als Johnny Evers zou verliezen zou hij door Algemeen Manager Eva Lynn voor onbepaalde tijd geschorst worden.

Om de kans op succes groter te maken voor Evers besloot Eva om Robin Bal aan te stellen als scheidsrechter. Bal, die in het verleden al niet van onbesproken gedrag bleek, liet duidelijk zien dat hij in opdracht van de Algemeen Manager in de ring stond. Want al snel werd duidelijk dat Robin Bal verre van objectief was.

Toch lukte het de Grizzly Renegade om op slinkse wijze de wedstrijd naar zijn hand te zetten waardoor Eva Lynn gedwongen werd om Johnny Evers te schorsen en de zaal uit te sturen. Maar Eva had nog een troef achter de hand. Vanuit het niets verscheen Michael Dante in de ring om Kodiak aan te vallen.

Eva kondigde vervolgens aan dat Kodiak het op 23 juni aanstaande tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront zal gaan opnemen tegen Dante!

Dante begon zijn worstel carrière in 2002 en heeft sindsdien een hele reeks aan titels gewonnen in zowel binnen- als buitenland. Met zijn tag team partner Tommy End, nu beter bekend als huidige NXT Champion Aleister Black, wist hij tag team goud te winnen in Frankrijk (ICWA), Duitsland (wXw), Engeland (ICW, SWE & Progress) en Nederland (PWH). Daarnaast wist hij zelfstandig nog titels te winnen in England (Target) en België (FWF).

Zal Michael Dante in staat zijn om Kodiak een kopje kleiner te maken? Of weet Kodiak ook deze aanval van zich af te slaan?

Kom het zaterdag 23 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!

Koop uw kaarten nu voordelig in onze webshop voor DPW Battlefront 2018!

Kaarten zijn te bestellen in onze webshop of via de onderstaande knop! 

Ticket Banner 1

  • Show Datum: zaterdag, 23 juni 2018
  • Aanvang Show: 19:00 uur
  • Deur Open: 18:30 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss