DPW BATTLEFRONT - NICK LUX VERSUS RAMI ROMEO

Algemeen Manager Eva Lynn mag dan misschien niet de meest populaire persoon zijn onder de DPW Fans, maar niemand kan ontkennen dat ze de afgelopen maanden een frisse wind heeft doen waaien binnen het Dutch Pro Wrestling rooster.

Zo maakte afgelopen februari Nick Lux zijn DPW-debuut. Daarnaast introduceerde zij afgelopen maand Michael Dante en zullen de leden van Soldiers Of Fortune, Sean Lucas en Andrei Ivanov, tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront hun debuut gaan maken.

Dat Eva niet alleen binnen de landsgrenzen naar nieuw talent zoekt bewijst ze met het binnen halen van de persoon waarvan beweerd wordt dat hij de grootste Belgische worsteltalent is op dit moment: Rami Romeo!

Rami Romeo is sinds oktober 2015 actief in de ring en heeft ondertussen al een aardige reputatie opgebouwd in België en Nederland, en zal nu op 23 juni aanstaande zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken.

In zijn eerste wedstrijd in de DPW-ring stuit hij tegen de tot nu toe ongeslagen Lone Wolf.

Zal Rami Romeo in staat zijn om zijn DPW-debuut extra glans te geven door als eerste Nick Lux te verslaan? Of zal de Lone Wolf zijn ongeslagen reeks weten voort te zetten door zijn Belgische tegenstander te verslaan?

Kom het 23 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 juni 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss