DPW BATTLEFRONT - TROUBLE MAKER VERSUS AXL STAR

Voormalig Kampioen Trouble Maker heeft het nu al een paar maanden aan de stok met Axl Star. Het begon allemaal tijdens High Voltage – afgelopen februari – toen Algemeen Manager Eva Lynn besloot dat Christo Cohiba, de manager van Trouble Maker, zich in de ring moest bewijzen. Ze besloot vervolgens om Axl Star naar de ring te sturen als zijn tegenstander.

Terwijl Axl Star op weg leek naar een gemakkelijke overwinning op de onervaren Cohiba, verscheen Trouble Maker ten tonele. Trouble Maker viel Axl Star aan en gaf hem de Trouble Solver waarna Cohiba gemakkelijk zijn eerste overwinning ooit kon scoren.

Later op de avond kreeg Trouble Maker de kans om de Dutch Heavyweight Championship terug te veroveren van nieuwe Kampioen Max Damon. Dankzij de eerdere overwinning van Cohiba mocht de manager deelnemen aan de wedstrijd als tag team partner van de uitdager. Even leek het erop dat de titelheerschappij van de King Of Bling alweer tot een einde zou komen, maar Axl Star kwam zijn gram halen, sloeg toe met zijn finisher, en de Kampioen behield zijn Titel.

Tijdens Dutch Pro Wrestling Revenge stonden de vier kemphanen weer met elkaar in de ring, dit keer in een tag team wedstrijd. Ondanks dat het team van Max Damon en Axl Star goed op elkaar ingespeeld waren, waren het uiteindelijk toch Trouble Maker en Christo Cohiba die met de overwinning aan de haal gingen.

Op zaterdag 23 juni zal de rivaliteit tussen Trouble Maker en Axl Star worden voortgezet als ze elkaar voor het eerst één tegen één in de ring zullen treffen. Axl Star weet dat een overwinning op de voormalige Kampioen zijn nog prille worstel carrière een grote boost kan geven. Terwijl Trouble Maker er rekening mee moet houden dat als hij deze wedstrijd verliest zijn kans op een nieuwe titelwedstrijd wel eens verkeken kan zijn.

Zal Axl Star in staat zijn om Trouble Maker te verslaan? Of zal veteraan Trouble Maker gebruik kunnen maken van zijn ervaring om de overwinning te pakken?

Kom het zaterdag 23 juni aanstaande zelf aanschouwen tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront in de Hoekstee te Hoek van Holland!

  • Show Datum: zaterdag, 23 juni 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss