IMPACT WRESTLING’S BRAM IS COMING!

Op 29 september aanstaande zal voormalig Impact Wrestling Superster Bram zijn Nederlands worsteldebuut gaan maken tijdens het 10-jarig bestaan van Dutch Pro Wrestling.

Bram begon zijn worstelcarrière in 2002 als scheidsrechter om vervolgens een jaar later zijn debuut als worstelaar te maken. Al spoedig werd hij opgemerkt door World Wrestling Entertainment (WWE) en in 2005 kreeg hij onder de naam Brandon T de kans om zich te bewijzen tijdens een tag team wedstrijd op WWE Heat. Samen met zijn tag team partner verloor hij echter deze wedstrijd van het team bestaande uit Snitsky en Tyson Tomko.

Na vervolgens een aantal jaren voornamelijk actief te zijn geweest in Engeland voor onder meer All Star Wrestling tekende hij in 2010 toch een WWE-contract en debuteerde voor Florida Championship Wrestling (FCW) onder de naam Kenneth Cameron.

Kenneth Cameron was onderdeel van de originele versie van the Ascension samen met Connor O’Brian (aka Konner) en Tito Colon (aka Epico) en deelde de ring met onder andere Damien Sandow, Titus O’Neal, Byron Saxton, Jason Jordan, Xavier Woods en Corey Graves.

In 2012 ging FCW verder onder de naam NXT en the Ascension raakte in een vete met the Usos en wisten ze Justin Gabriel en Tyson Kidd te verslaan. In november werd hij echter ontslagen nadat hij in zijn vrije tijd in aanraking kwam met de politie.

Na eerst tijd te hebben doorgebracht in verschillende independent organisaties tekende hij in april 2014 een contract bij TNA waar hij debuteerde als een vriend van Nick “Magnus” Aldis. Als spoedig sloeg deze vriendschap echter om in vijandschap.

Tijdens zijn tijd bij Impact Wrestling deelde hij de ring met onder andere Mr. Anderson, Jeff Hardy, Matt Hardy, James Storm, Bobby Roode, Abyss, Rockstar Spud, Grado en nog vele andere.

In 2016 wist hij de TNA King Of The Mountain Titel, zijn enige titel bij Impact Wrestling, te winnen door Eric Young te verslaan. Door toedoen van Bobby Lashley verloor hij de titel echter aan Eli Drake.

Eind 2017 verliet Bram Impact Wrestling om terug te keren naar zijn geboorteland waar hij nu de ring onveilig maakt.

Op zaterdag 29 september aanstaande zal Bram zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken als hij het gaat opnemen tegen Emil Sitoci!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss