JURN SIMMONS TO DEBUT AT DPW X:

Het is Algemeen Manager Eva Lynn wederom gelukt om toe te slaan en een grote naam te tekenen voor onze aankomende 10-jarig bestaan. Een van de meest gewilde Nederlandse worstelaars zal eindelijk zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken, namelijk niemand minder dan JURN SIMMONS!

De grote Fries heeft de afgelopen vijf jaar een grote reputatie opgebouwd, en heeft al in verschillende Europese landen de ring onveilig gemaakt. Ook heeft hij in 2017 deelgenomen aan een WWE Try-out in Londen.

Jurn Simmons maakte in 2013 zijn succesvolle debuut als worstelaar bij Pro Wrestling Holland. Hij is als student van de PWH Academy getraind door Tengkwa. Al spoedig maakte hij de stap naar het buitenland. Eerst naar Belgiƫ en Frankrijk en vervolgens naar Duitsland, waar hij terecht kwam bij Westside Xtreme Wrestling (wXw).

Ondertussen had hij al de PWH Championship op zijn naam geschreven. In 2015 volgde ook de Heavyweight Championship van Pro Wrestling Showdown (PWS)..

In 2016 en 2017 wist hij tot tweemaal toe de wXw Unified World Championship te winnen. In zijn twee reigns verdedigde hij de wXw Titel tegen onder andere Tyler Bate, Jeff Jarrett, Bad Bones, Emil Sitoci en Tengkwa.

Begin 2018 raakte Jurn geblesseerd en stond een paar maanden buitenspel, maar nu is hij weer helemaal terug en op 29 september aanstaande zal hij tijdens DPW X zijn Dutch Pro Wrestling debuut gaan maken!

Eva Lynn houdt voorlopig nog even geheim wat ze van plan is met de Marquee Player tijdens DPW X, maar ze heeft wel laten weten dat ze zeker weet dat de Fans zullen gaan smullen van wat zij in petto heeft!

DPW X vind plaats op zaterdag 29 september aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten voor de show zijn te verkrijgen via onze webshop: www.dutchprowrestling.nl/shop/

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss