DPW X – INTRODUCING FABIO FERRARI

In de zoektocht naar nieuw talent zijn de scouts van Eva Lynn nu in het zuiden van Europa beland en wel in het zonnige Italië. In Italië is namelijk een grote worstelscene ontstaan. En een van de bekendste Italiaanse worstelaars is FABIO FERRARI!

De arrogante Fabio Ferrari, die zoals zijn achternaam al aangeeft beweerd toe te behoren tot de bekende automerk familie, mag ondertussen een veteraan genoemd worden. Hij is al sinds 2001 actief in de ring en heeft al aardig wat titels op zijn naam staan.

Fabio Ferrari begon zijn worstel carrière onder de naam Diablo Rojo, ook bekend als de Red Devil. Volgens eigen zeggen is hij met deze naam gaan begonnen om zijn familieachtergrond te verbergen.

Als Red Devil wist hij tussen 2004 en 2015 maar liefst vijf keer de Italian Championship Wrestling (ICW) Titel te winnen, een record. Hij verdedigde deze titel door de jaren heen tegen onder andere Bernard Vandamme en Starbuck. Ook wist hij Titels te winnen in Duitsland en Zwitserland.

Fabio Ferrari deelde in zijn carrière de ring met bekende worstelaars als Bad Bones, Gangrel, Renee Dupree, Jonny Storm, Doug Williams, Tom LaRuffa, Joe E Legend, Jimmy Gavroche en onze eigen Kenzo Richards en Mark Kodiak!

Naast in zijn thuisland Italië was hij actief in Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Engeland, Koeweit, Oostenrijk, Pakistan, Noorwegen, Ierland en op 29 september aanstaande voegt hij Nederland toe aan deze imposante lijst!

Eva Lynn houdt nog even voor zich wat ze precies van plan is met Fabio Ferrari. Wordt ongetwijfeld snel vervolgt.

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss