DPW X UPDATE: MARK KODIAK VERSUS MICHAEL DANTE

Op zaterdag 29 september aanstaande vieren we niet alleen ons 10-jarig bestaan, maar er zal ook een einde van een tijdperk intreden. Mark Kodiak zal zijn worstel carrière op het spel zetten als hij het gaat opnemen tegen Michael Dante. En Dante zal strijden voor het behoud van de baan van Algemeen Manager Eva Lynn!

De rivaliteit tussen de Grizzly Renegade en Eva Lynn kwam tot uitbarsting tijdens de 2017 editie van Dutch Pro Wrestling Crossroads toen de Algemeen Manager partij koos voor verdedigde Kampioen Trouble Maker. Sindsdien probeert Eva Lynn keer op keer om Kodiak het leven zuur te maken. Zo stuurde ze Alex Cyanide op de voormalig Kampioen af. Maar die kon de klus niet klaren.

Vervolgens kreeg Johnny Evers de kans zich te bewijzen tegen Kodiak; maar ook hij wist Kodiak niet uit te schakelen ook al mocht Kodiak zijn gevreesde Grizzly Bomb niet gebruiken. Eva had echter nog een troef achter haar hand. Michael Dante verscheen in de ring en viel tot genoegen van Eva Kodiak aan en liet hem aangeslagen achter.

De toon was gezet en tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront stonden de twee zwaargewichten voor het eerst tegen elkaar in de ring. Eva stelde vervolgens Christo Cohiba aan als de speciale gast scheidsrechter voor de wedstrijd en hielp vervolgens persoonlijk Dante aan de overwinning.

Kodiak had er eindelijk genoeg van en stelde een rematch voor waarbij hij zijn carrière op het spel zou zetten, als Eva er mee zou instemmen haar baan op het spel te zetten. Eva heeft blijkbaar alle vertrouwen in Dante want ze stemde er mee in.

Er zijn ook nog een aantal stipulaties aan de wedstrijd gekoppeld. Zo was het de eis van Kodiak dat hij een objectieve scheidsrechter wilde hebben; een scheidsrechter die hij kon vertrouwen: Richard van IJsseldijk. Daar stemde Eva mee in. Ook wilde Kodiak dat de wedstrijd onder No DQ-regels gevochten zou worden. Ook hier kon Eva zich in vinden.

Daardoor staat er nu een No Holds Barred wedstrijd op het programma tijdens DPW X op zaterdag 29 september aanstaande in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) waarbij de inzet hoog is! Of Kodiak wordt gedwongen zijn worstelschoenen op te hangen; of Eva kan op zoek naar een nieuwe baan!

Wie zal deze titanenstrijd op zijn naam weten te schrijven? Kom het zaterdag 29 september aanstaande zelf live aanschouwen en wees getuigen van een wedstrijd die belangrijke gevolgen zal hebben voor de toekomst van Dutch Pro Wrestling!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss