DPW X: TROUBLE MAKER

Trouble Maker was lange tijd een van de grote favorieten onder de Fans, maar sinds hij zich heeft aangesloten bij manager Christo Cohiba is er nog maar weinig van zijn populariteit over. De man die ooit bekend stond als de ADHD-Warrior begon zijn worstel carrière, zoals menig DPW Superstar, bij de Dutch Wrestling Federation, waarbij hij in 2002 zijn debuut maakte. Al snel werd duidelijk dat de Powerhouse een groot talent was en wist hij de DWF Dutch Championship te winnen. Een Titel die hij tot het einde van het bestaan van de DWF wist te behouden.

Na de DWF sloot Trouble zich aan bij Dutch Championship Wrestling waar hij menig duels uitvocht met onder andere Mark Kodiak, Kenzo Richards en zijn grote rivaal Max Damon.

In 2008 maakte Trouble zijn Dutch Championship Wrestling debuut. Hij stond zelfs in de allereerste DPW-wedstrijd, waarin hij het opnam tegen een oude bekende: Max Damon! De King Of Bling wist deze eerste DPW-wedstrijd echter winnend af te sluiten.

Trouble bleef populair onder de fans, die hem door dik en dun bleven steunen. Maar keer op keer zagen ze hun idool falen als hij probeerde zijn grote droom om de Dutch Heavyweight Championship eindelijk te winnen, waar te maken.

Hij kwam een aantal keren dichtbij. Zo was hij tijdens de Rumble voor de titel in 2013 dicht bij de overwinning, maar helaas voor Trouble moest hij zijn meerdere erkennen in Emil Sitoci die er met de Titel vandoor ging.

De ergernissen van het niet winnen van de titel begonnen ondertussen te groeien. Tijdens de 2015 editie van Dutch Pro Wrestling Conflict leek het dan eindelijk zo ver. Trouble wist Kampioen Santos te verslaan en leek eindelijk de titel te hebben gewonnen. Maar Christo Cohiba kwam roet in het eten gooien en stak daar een stokje voor; en de titel ging weer terug naar de ZER010-leider.

Trouble zag niet alleen zijn droom om de titel te winnen in duigen vallen, maar ook zijn vriendschap met beste vriend, en toenmalig Interim General Manager, Joey Fields vervagen. Trouble besloot een deal te sluiten met de Duivel en stelde Cohiba aan als zijn nieuwe manager en viel zijn voormalig beste vriend aan.

Met Cohiba aan zijn zijde wist Trouble de High Stakes Koffer op Hugo Atilles te veroveren en op dezelfde avond zag hij zijn kans en verzilverde hij de Koffer en wist Mark Kodiak te verslaan voor de Titel. En toen Eva Lynn zich ook over hem ontfermde leek niets meer in de weg te staan van een lange heerschappij als Kampioen.

Echter kwam zijn grote rivaal Max Damon weer op zijn pad. De King of Bling wist de Titel afgelopen december te winnen waardoor Trouble nu weer achter de Titel aan moet jagen. Ondertussen is hij ook in een verhitte rivaliteit met Axl Star beland; wat ervoor zorgt dat zijn focus op dit moment niet op de titel is gericht.

Titels Gewonnen: Dutch Heavyweight Championship (DPW), DWF Dutch Championship

Grootste Rivalen: Kenzo Richards, Santos, Mark Kodiak, Max Damon, Steve Taurus, Emil Sitoci, Joey Fields, Angus McQueen

Bekende Tegenstanders: Cybernic Machine, Joe E. Legend, Cannonball Grizzly, Johnny Moss, Alex Cyanide

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss