DPW X: ZER010 (DANIEL VAN KUIJK & CARLOS ROBERTO)

Het ooit zo machtige ZER010 is nog maar slechts een schim van hoe dominant ze ooit waren. Onder leiding van Santos waren ze een sterke eenheid die voor elkaar opkwamen wat ze uiteindelijk niet alleen tot driemaal toe de Dutch Heavyweight Championship opleverde, maar ze wisten ook de macht over Dutch Pro Wrestling in handen te krijgen.

Uiteindelijk was het Daniel van Kuijk die verantwoordelijk was voor de splitsing binnen de groep. Daniel, ingegeven door zijn eigen hoogmoed, riep zichzelf niet alleen uit tot nieuwe leider van ZER010, maar ook tot “Ons Nieuwe Voorbeeld”.

Maar waar Santos zich wist te omringen door een sterke groep heeft Daniel slechts een volgeling: Carlos Roberto. Die tot voor kort als een mak hondje achter Daniel aanliep en de klappen mocht opvangen die eigenlijk voor Daniel bestemd waren.

Blijkbaar heeft Daniel zijn leiderschapskwaliteiten sterk overschat en te veel hooi op zijn vork genomen. De vraag is of Daniel dit allemaal wel inziet en wilt toegeven.

En nu de frictie tussen hem en zijn enige volgeling ook steeds groter lijkt te worden wordt tijdens DPWX ongetwijfeld zijn leiderschap op de proef gesteld. Zal Daniel zich toch weten te ontpoppen tot de leider die hij denkt in zich te hebben? Of zal hij erachter komen dat hij beter niet in de hand die hem voedde had kunnen bijten?

Alleen als Daniel laat zien dat hij een echte leider is en hij de groep bij elkaar weet te houden bestaat de kans dat ZER010 nog een rol van betekenis kan blijven spelen.

Zal Carlos Roberto zijn eigen ego opzij blijven zetten en de leiding van Daniel van Kuijk blijven volgen? Of zal Daniel er spoedig achter komen dat het misschien toch beter was geweest om in de schaduw van Santos te blijven staan?

Tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront stuurde Daniel Carlos nog op Bas en Mot van Kunder af. Zal Algemeen Manager Eva Lynn deze aanval aangrijpen om een wedstrijd tussen deze twee teams te regelen?

Binnenkort ongetwijfeld meer hierover!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss