DPW X: THE LEGENDARY LONG & THICK

Het legendarische tag team bestaande uit de broers Bas en Mot maken al sinds 1999 de worstelringen in Nederland en omringende landen onveilig. In de bijna 20 jaar dat ze nu samen actief zijn hebben ze verschillende Tag Team Titels weten te winnen in zowel binnen- als buitenland.

In 2000 wisten ze voor het eerst Tag Team Goud te winnen door de NAWA Tag Team Titels in Duitsland te winnen. In 2001 voegde ze de wXw Tag Team Titels toe aan hun lijst van verdiensten, misschien wel de meest prestigieuze tag team titels binnen Europa.

In 2002 wisten ze ook de FCW Tag Team Titels eindelijk te winnen. En in 2017 volgde tot nu toe de laatste titel verovering toen de gebroeders van Kunder de FWF Tag Team Titels in België wisten te winnen.

Overal waar de kleurrijke broers verschijnen ontstaat er een spontaan feestje want ondanks dat Bas en Mot de veteranen van het Nederlands worstelen mogen worden genoemd, zijn ze nog steeds heel erg populair onder het publiek.

Tijdens DPW X zijn Bas en Mot ook weer aanwezig al gaan er onbevestigde geruchten dat er wel eens een verandering te wachten staat.

Volgens onze bronnen zijn Bas en Mot namelijk in onderhandeling met een nieuwe manager die het team bij zal gaan staan!

Naar aanleiding van de laffe aanval van Carlos Roberto in opdracht van Daniel van Kuijk tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront hebben Bas en Mot nog iets recht te zetten met de Rotterdammers van ZER010.

Zal Algemeen Manager Eva Lynn ze de kans geven om wraak te nemen voor de laffe aanval?

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss