DPW X – LONG & THICK VERSUS ZER010

De kogel is door de kerk! Algemeen Manager Eva Lynn heeft zojuist laten weten dat het legendarische tag team Long & Thick het op zaterdag 29 september aanstaande inderdaad zal gaan opnemen tegen ZER010!

De gebroeders van Kunder hebben naar aanleiding van de laffe aanval van Carlos Roberto tijdens Dutch Pro Wrestling Battlefront nog iets recht te zetten met het Rotterdamse duo.

Het zal voor Daniel van Kuijk en zijn handlanger Carlos een belangrijke wedstrijd worden. De afgelopen maanden zijn er namelijk duidelijk scheurtjes in de ooit zo hechte vriendschap te zien.

En ondertussen is Daniel via internet ook nog eens een gevecht met commentator Sven Mesman aangegaan. De vraag is of hij zich daar wel op moet richten of dat hij zich beter kan focussen op het feit of hij en zijn tag team partner nog wel op een lijn zitten!

Zullen Bas en Mot in staat zijn om hun wraak te nemen? Of zal het blijken dat Daniel toch een geboren leider is die zijn tag team partner naar de overwinning kan leiden? Of zal er definitief een einde komen aan de ZER010 tijdperk binnen Dutch Pro Wrestling als Daniel en Carlos de wedstrijd zouden verliezen?

Kom het op zaterdag 29 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) en bestel je kaarten nu ze nog beschikbaar zijn voordat ze uitverkocht zijn!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss