DPW X – 4-WAY HIGH STAKES LADDER MATCH:

Vraag menig Fan en ze zullen je vertellen dat een Ladder Match een van de meest spectaculaire wedstrijden zijn die je live moet mee maken! Een overwinning in een Ladder Match kan je carrière maken en je een ongelofelijke boost geven en je het gevoel geven dat je onoverwinnelijk bent!

En als de prijs voor je overwinning ook nog eens de High Stakes Koffer is met daarin een contract voor een titelwedstrijd die je ten aller tijden kan opeisen, dan kan het wel eens een van de belangrijkste wedstrijden in je carrière worden!

Tijdens DPW X – op zaterdag 29 september aanstaande – krijgen vier Dutch Superstars Of Wrestling de kans om zich onsterfelijk te maken als ze letterlijk de ladder naar succes beklimmen om te proberen om de High Stakes Koffer te bemachtigen.
Algemeen Manager Eva Lynn heeft bepaald dat de volgende vier worstelaars zullen deelnemen aan de DPW X High Stakes Ladder Match:

Facebook DPW X 2018 banner Santos1

SANTOS: Santos wist in 2012 het tweede High Stakes Toernooi te winnen. Alleen was toen de finale nog geen Ladder Match. Hij zette vervolgens in 2013 succesvol zijn Koffer in en wist daarmee de Titel te winnen. Iets wat hij in 2015 herhaalde door de High Stakes Koffer van 2014 High Stakes Toernooiwinnaar, en mede-ZER010-lid, Daniel van Kuijk op te eisen.

Facebook DPW X 2018 banner Atilles 1

HUGO ATILLES: wist het 2016 High Stakes Toernooi op zijn naam te zetten door in de finale Chris Willson in een Ladder Match te verslaan. Helaas voor Hugo verloor hij de Koffer in 2017 aan Trouble Maker die vervolgens de Koffer verzilverde.

Facebook DPW X 2018 banner Trouble1

TROUBLE MAKER: Wist dan misschien de Koffer in 2017 te verzilveren, maar hij heeft officieel nog nooit een High Stakes Toernooi gewonnen. De voormalig Kampioen aast nog steeds op een nieuwe manier om weer in aanmerking te komen voor een titelwedstrijd en de High Stakes Koffer is de kortste weg naar deze droom te verwezenlijken.

Facebook DPW X 2018 banner Axl Star 1

AXL STAR: De Rockstar is nog maar een relatief nieuweling in de worstelring maar staat nu aan de vooravond van misschien zijn belangrijkste wedstrijd in zijn nog prille carrière! Hij kan zijn rookie year extra glans geven door de High Stakes Koffer te winnen en zich daarna te focussen op het veroveren van de Dutch Heavyweight Championship! Zal de #FutureLegend geschiedenis weten te schrijven tijdens DPW X?


Wie van de vier deelnemers zal de weg naar de top weten te beklimmen en met de High Stakes Koffer naar huis gaan? Zal het Santos zijn? Of weet Trouble Maker dankzij zijn manager Christo Cohiba de Koffer te bemachtigen? Of zal het Axl Star zijn die de Ladder Match weet te winnen? Of zal geschiedenis zich herhalen en weet Hugo Atilles de Koffer te bemachtigen en blijft hij dit keer wel lang genoeg eigenaar om de Koffer te verzilveren?

Kom het op zaterdag 29 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss