DPW X – SOLDIERS OF FORTUNE VERSUS WARRIORS OF THE WORLD – TAG TEAM MATCH:

Nadat al eerder bekend is geworden dat Long & Thick het volgende week zaterdag – 29 september – tijdens DPW X zal gaan opnemen tegen ZER010 kunnen we vandaag officieel bekend maken dat Sean Lucas en Andrei Ivanov, samen bekend als de Soldiers Of Fortune, het zullen gaan opnemen tegen de debuterende Belgische tag team de Warriors Of The World, bestaande uit Rob Raw en Rex Rage.

De Soldiers Of Fortune zijn niet alleen 7-voudig Tag Team Champions, maar beweren zelf ook de beste tag team van Europa te zijn. En roepen maar al te graag dat ze meer competitie willen.
Algemeen Manager Eva Lynn is ervan overtuigd dat de Warriors Of The World het de Soldiers Of Fortune moeilijk kunnen maken.

Maar ze zegt ook zeker te weten dat Sean Lucas en Andrei Ivanov zullen bewijzen waarom ze zichzelf hebben uitgeroepen tot de beste tag team van Europa.

Zullen de Belgische Kampioenen hun Dutch Pro Wrestling debuut extra glans weten te geven door de overwinning te pakken? Of weten de Soldiers Of Fortune de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 29 september aanstaande zelf aanschouwen tijdens DPW X in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 29 september 2018
  • Aanvang Meet & Greet: 17:00 uur
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss