FIGHT 2 SURVIVE 2018 UPDATE: MAX DAMON VERSUS MICHAEL DANTE – TITLE MATCH

Algemeen Manager Eva Lynn heeft eindelijk haar zin. Tijdens DPW X – afgelopen september – wist Michael Dante dankbaar gebruik te maken van de door Mark Kodiak gewenste No DQ-regels die tijdens zijn wedstrijd van kracht waren. Met behulp van toegestroomde handlangers wist Dante Kodiak te verslaan, die daarmee zoals van tevoren was afgesproken moest stoppen met worstelen.

Sinds de overwinning van Dante is Eva behoorlijk in haar nopjes. In haar ogen heeft ze Dutch Pro Wrestling eindelijk verlost van een tiran die het voortbestaan van haar organisatie in de weg stond. Nu kan ze eindelijk verder bouwen en DPW in haar visie verder besturen.

Maar Eva is nog niet helemaal tevreden. Want het is haar een doorn in het oog dat Max Damon nog steeds met de Dutch Heavyweight Championship rondloopt. Waar ze eerder het geprobeerd heeft met Trouble Maker en Fabio Ferrari heeft ze nu een nieuwe uitdaging voor de Kampioen in petto!

Max Damon zal namelijk op 8 december aanstaande tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive zijn Titel op het spel moeten zetten tegen Michael Dante! Hiermee beloont Eva dus Dante dat hij Kodiak heeft uitgeschakeld!

Max Damon zal het onderste uit de kan moeten halen wilt hij in december met succes zijn Titel verdedigen want Eva zal er ongetwijfeld alles aan willen doen om Dante de Titel te laten winnen! En daarnaast is er ook nog de dreiging van de High Stakes Koffer die – ook dankzij Eva – in het bezit is van Santos!

Zal Max Damon in staat zijn om met succes zijn titel te verdedigen? Of zal Michael Dante de ring verlaten als de nieuwe Kampioen?

Kom het zaterdag 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam)!

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss