FIGHT 2 SURVIVE 2018 - LEOS VAN ELK MEMORIAL BATTLE ROYAL

Op zaterdag 8 december aanstaande tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive zal voor alweer de derde keer de Leos van Elk Memorial Battle Royal gaan plaatsvinden.

De Leos van Elk Memorial Battle Royal vond voor het eerst plaats in 2016 ter nagedachtenis van de in 2011 veel te vroeg overleden Leos van Elk, die onder de naam Günther Adler actief was bij Dutch Pro Wrestling.

Leos overleed op 4 december 2011 onverwachts op slechts 20-jarige leeftijd tijdens training ten gevolge van longembolie. De dood van Leos, nu bijna 7 jaar geleden, heeft een diepe indruk achtergelaten bij iedereen betrokken bij Dutch Pro Wrestling en de Fans.

Via de jaarlijks terugkerende Leos van Elke Memorial Battle Royal proberen we de nagedachtenis aan Leos in stand te houden en is ondertussen uitgegroeid tot een moment van herdenking voor ieder DPW Fan en medewerkers die de afgelopen jaar te maken heeft gehad met het verlies van een dierbare.

In 2016 was huidige Kampioen Max Damon de allereerste winnaar van de Leos van Elk Memorial Cup, die de King Of Bling in ontvangst mocht nemen van Yolande, de moeder van Leos.

Vorig jaar was het niemand minder dan de Dutch Fighting Machine, Kenzo Richards, die als laatste overbleef in de ring en daarmee de 2017 editie van de Leos van Elk Memorial Battle Royal op zijn naam schreef!

Op zaterdag 8 december aanstaande betreden de Dutch Superstars Of Wrestling wederom de ring om de strijd aan te gaan met als inzet het verdienen van de prestigieuze Leos van Elk Memorial Cup!

Welke worstelaar zal dit jaar als laatste overblijven de Cup in ontvangst mogen nemen?

Kom het 8 december aanstaande zelf aanschouwen tijdens de 2018 editie van Fight 2 Survive in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 08 december 2018
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss