WRESTLING RAMPAGE 2019 - THE RAMPAGE RUMBLE – MAIN EVENT

Op zaterdag 30 MAART AANSTAANDE zullen de DUTCH SUPERSTARS OF WRESTLING de ring één voor één betreden tijdens de RAMPAGE RUMBLE!

Het zal de eerste RUMBLE zijn sinds 2013, toen EMIL SITOCI geschiedenis schreef door de vacante DUTCH HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP te winnen door de Rumble te winnen tijdens ons vijfjarig bestaan!

Ook dit keer zal de winnaar beloond worden met een hoofdprijs! De winnaar van de Rampage Rumble zal namelijk met zijn overwinning een titelwedstrijd verdienen tegen nieuwe KAMPIOEN MICHAEL DANTE!

Twee kanshebbers zullen de wedstrijd beginnen, waarna elke 90 seconden, één voor één, een nieuwe kanshebber zich in de ring zal vervoegen.

Om de wedstrijd te winnen, zullen de deelnemers hun rivalen de ring uit moeten werken, door ze over de bovenste touwen naar buiten de ring te gooien, waarbij beide voeten de vloer moeten raken. De overwinnaar is de persoon die als laatste zich in de ring bevindt, nadat alle overige kanshebbers zijn uitgeschakeld!

ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN heeft ondertussen ook bepaald dat het deelnemersveld is uitgebreid van de eerder aangekondigde 20 deelnemers naar 25 kanshebbers!

De deelnemers zullen in de komende weken worden voorgesteld. Echter heeft Eva ook bepaald dat er een aantal verrassingsdeelnemers zullen zijn en deze zullen niet van tevoren worden aangekondigd!

Wie zal de Rampage Rumble op zijn naam weten te schrijven en daarmee de kans verdienen om een gooi te doen naar de Dutch Heavyweight Championship van Michael Dante?

Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens Wrestling Rampage en wees zelf getuigen van een avond die ongetwijfeld de geschiedenisboeken zal ingaan!

Kaarten zijn nu te koop via onze webshop.

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss