WRESTLING RAMPAGE UPDATE: TAG TEAM ACTION

Op ZATERDAG 30 MAART AANSTAANDE barst het geweld weer los in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam) tijdens WRESTLING RAMPAGE met als main event de RAMPAGE RUMBLE! Algemeen Manager Eva Lynn is op dit moment druk met het bepalen van welke Dutch Superstars Of Wrestling mogen deelnemen aan de RAMPAGE RUMBLE! De winnaar van de RAMPAGE RUMBLE verdiend namelijk niets minder dan een TITELWEDSTRIJD tegen NIEUWE KAMPIOEN MICHAEL DANTE!

Naast de RAMPAGE RUMBLE zullen er natuurlijk ook gewoon nog normale wedstrijden plaatsvinden! Zo zal de onwaarschijnlijke combinatie van Rotterdammer Daniel van Kuijk en Amsterdammer Nick Lux gezamenlijk de ring betreden als ze het gaan opnemen tegen de gebroeders van Kunder!

Het succes van het team bestaande uit Daniel en Lux komt voor menig fan als een grote verrassing. Maar sinds ze samenwerken zijn beide ongeslagen. Tijdens Fight2 Survive – afgelopen december – wisten ze samen Carlos Roberto en Hugo Atilles te verslaan. En tijdens High Voltage wist Daniel de overwinning te behalen op Rami Romeo. En Nick Lux bleek te sterk voor Axl Star.

Ondertussen heeft Nick Lux laten weten dat zijn team met Daniel voortaan door het leven zal gaan onder de naam BLOED, ZWEET & TRANEN – vernoemd naar een grote hit van één van zijn voorbeelden ANDRE HAZES. Of Daniel ook inspraak had in het tot stand komen van deze naam is bij ons niet bekend!

Bas en Mot zijn echter ook sinds hun samenwerking met Dick van Kunder ongeslagen. En de veteranen zullen er alles in hun macht aan willen doen om Daniel en Nick een gevoelige nederlaag toe te brengen!

Zullen Daniel en Nick hun samenwerking extra glans geven door de overwinning wederom binnen te slepen? Of weten Bas en Mot – ongetwijfeld gesteund door Dick – de overwinning te behalen?

Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam).

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss