WRESTLING RAMPAGE UPDATE: INTRODUCING MIKKO MAESTRO

In haar zoektocht naar nieuwe worsteltalenten is Algemeen Manager Eva Lynn in Finland beland. Waar tot voor kort MIKKO MAESTRO de Finse Kampioen was bij Fight Club Finland (FCF).

FCF is geen onbekende organisatie en we hebben in het verleden al vaker worstelaars van deze organisatie te gast gehad. Zowel Starbuck als Heimo the Wildman behoren tot deze organisatie. En ook Sara Elektra is daar actief geweest.

Mikko Maestro is al sinds 2011 actief in de ring, voornamelijk in de Scandinavische landen zoals Finland, Sweden, Denemarken maar daarnaast heeft hij ook al meerdere keren in Amerika geworsteld.
In 2016 wist hij een overwinning te behalen op Mark Kodiak, iets wat hem ongetwijfeld op de radar van onze Algemeen Manager heeft gebracht.

Na een lange vete met Starbuck wist Mikko Maestro afgelopen december eindelijk de FCF Finnish Heavyweight Championship te winnen door zijn rivaal in een 30-minute Iron Man wedstrijd te verslaan. Echter verloor hij deze titel alweer afgelopen februari.

Op 30 maart aanstaande reist Mikko Maestro af naar Nederland om zijn Dutch Pro Wrestling debuut te maken.

Het is op dit moment nog niet bekend tegen wie de Fin het zal gaan opnemen tijdens Wrestling Rampage! Maar dit zal spoedig worden bekend gemaakt! Wordt vervolgd!

WRESTLING RAMPAGE vind op zaterdag 30 maart aanstaande plaats in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten voor WRESTLING RAMPAGE zijn te koop via onze webshop:

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss