WRESTLING RAMPAGE UPDATE: TROUBLE MAKER VERSUS MIKKO MAESTRO

Afgelopen zaterdag lieten we al weten dat voormalig Finse Kampioen MIKKO MAESTRO op zaterdag 30 maart aanstaande naar Nederland gaat afreizen om zijn Dutch Pro Wrestling debuut te maken. We konden toen echter nog niet bekend maken tegen wie de voormalig Fight Club Finland (FCF) Kampioen het zou gaan opnemen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee, Hoek van Holland (Rotterdam).

Ondertussen heeft ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN bekend gemaakt dat de Fin het zal gaan opnemen tegen niemand minder dan voormalig Dutch Heavyweight Champion TROUBLE MAKER!
Trouble Maker heeft de laatste tijd niet zo veel successen behaald. Zijn laatste twee wedstrijden tegen Long & Thick werden beide verloren. En de voormalig Kampioen snakt naar een grote overwinning. En een overwinning op de voormalig Finse Kampioen zal hem goed doen. En waarschijnlijk ook weer meer krediet geven bij onze Algemeen Manager.

Als onderdeel van EVA’s EMPIRE is Eva pas tevreden over haar handlangers als ze allemaal hun wedstrijden weten te winnen.
Mikko Maestro zal echter niet naar Nederland afreizen met de intentie zich gemakkelijk te laten verslaan. En laten we niet vergeten dat hij naast overwinningen op Starbuck en Heimo ook een overwinning op Mark Kodiak op zijn naam heeft staan!

Zal Mikko Maestro in staat zijn om zijn Dutch Pro Wrestling debuut extra glans te geven door van Trouble Maker te winnen? Of zal Trouble Maker zijn tegenstander met een Trouble Solver terugsturen naar Finland?

Kom het zaterdag 30 maart aanstaande zelf aanschouwen tijdens WRESTLING RAMPAGE in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten voor WRESTLING RAMPAGE zijn te koop via onze webshop:

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss