WRESTLING RAMPAGE UPDATE: INTRODUCING AARON ACHILLES!

In haar speurtocht naar nieuwe worsteltalent heeft ALGEMEEN MANAGER EVA LYNN opnieuw toegeslagen. En dit keer hoefde ze helemaal niet zo ver van huis te zoeken. Want ze vond in België de uit Brussel afkomstige spierbulk AARON ACHILLES!

Aaron Achilles is sinds 2015 actief en heeft tot nu toe vooral naam gemaakt in Frankrijk waar hij uitkomt voor Eurostars en Wrestling Stars. Zo heeft hij de ring al gedeeld met bekende namen als Jimmy Gavroche, Emil Sitoci, Fabio Ferrari, Mot van Kunder en Bernard Vandamme.

Naast in Frankrijk en in België geworsteld te hebben is hij ook op tournee geweest in Engeland – waar hij de LDN Capital Heavyweight Championship wist te winnen - en Pakistan. En heeft hij nu de stap richting Nederland gemaakt.

Aanstaande maandag kondigen wij aan tegen wie de gespierde Aaron Achilles het tijdens WRESTLING RAMPAGE op ZATERDAG 30 MEI AANSTAANDE zal gaan opnemen!

WRESTLING RAMPAGE vind op zaterdag 30 maart aanstaande plaats in de Hoekstee te Hoek van Holland (Rotterdam). Kaarten voor WRESTLING RAMPAGE zijn te koop via onze webshop:

  • Show Datum: zaterdag, 30 maart 2019
  • Aanvang Show: 19:30 uur
  • Deur Open: 19:00 uur
  • Venue: de Hoekstee, Hoek van Holland

facebook     twitter     youtube     google     rss